TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Sporza: EK Atletiek Indoor
Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Spelshow.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Lowie en Frank proberen hun geschillen te laten voor wat ze zijn, want ze beseffen allebei dat Luc op de eerste plaats moet komen. Adil en Paulien houden zich vast aan hun positieve gedachten.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:30 Het hoge noorden
Tussen twee coronapieken in reist Annemie terug naar Noorwegen. Tot haar verrassing treft ze Soetkin in Bodø aan. Was ze dan niet naar Narvik verhuisd, waar ze met haar vriend ging samenwonen?
«
»
15:15 Father Brown
Father Brown ligt overhoop met MI5 en dat brengt Lady Felicia in een lastig parket. Zal ze haar vriend verraden om de geheimen uit haar verleden te beschermen?
«
»
16:00 Les Gardiens de l'Antarctique
Hoe zit het met het mentale welzijn van de groep die intussen al twee maanden in afzondering leeft?
«
»
16:50 Buren
Pauls ex-vrouwen halen alles uit de kast om Terese te waarschuwen voor haar toekomstige echtgenoot, maar Terese laat zich niet uit het lood slaan en neemt een radicale beslissing.
«
»
17:10 Professor T.
De gruwelijke moord op een echtpaar blijkt een exacte kopie te zijn van een moord die tien jaar eerder werd gepleegd. De dader van die moord zit echter nog achter de tralies...
«
»
18:04 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Deze verfijnde 'waterzooi' met vis en mosseltjes krijgt wat extra pit door het currypoeder. Reken daar een simpel gekookt patatje bij en je avond kan niet meer stuk!
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:15 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:20 Thuis
Kobe is bloednerveus en zelfs de tips van Karin om te kalmeren mogen niet baten. Tania moet Bob niet zo'n fijn nieuws brengen. Rosa heeft besloten om zich niet langer te laten doen.
«
»
20:45 Lewis
Een tienermeisje loopt naakt en verward rond in Oxford. Ze kan zich niets meer herinneren en onderzoek wijst uit dat ze gedrogeerd en verkracht werd. Het meisje blijkt Beatrice te heten.
«
»
22:20 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:40 Keeping Faith
Het proces bereikt zijn hoogtepunt. Faith heeft er alle moeite mee om Madlen uit de getuigenbank te houden. Inspecteur Breeze blijft de druk verhogen en Evan heeft angstaanjagend nieuws voor Faith.
«
»
23:37 Keno
Keno.
«
»
23:38 Euromillions
Euromillions.
«
»
23:40 Internal affairs
Raymond Avila, detective bij de dienst Interne Zaken van de politie van Los Angeles, moet een onderzoek instellen naar het wangedrag van Van Stretch, een officier die verdacht wordt van corruptie.
«
»
01:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:50 Dagelijkse Kost
Deze verfijnde 'waterzooi' met vis en mosseltjes krijgt wat extra pit door het currypoeder. Reken daar een simpel gekookt patatje bij en je avond kan niet meer stuk!
«
»
02:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers