TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:25 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:40 Expedition
Steve gaat naar het Moukalaba Doudou Nationaal Park in Gabon om te achterhalen of dit onontgonnen regenwoud de thuis zou kunnen zijn van een onontdekte chimpanseesoort.
«
»
18:30 Pearl Harbor, the World on Fire
Op 7 december 1941 om 7.53 uur doet Japan een verrassingsaanval op de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor. De Verenigde Staten worden getroffen in het hart van hun verdediging.
«
»
19:20 Schitt's Creek
Johnny raakt heel nauw betrokken bij Alexis' liefdesleven. Moira beledigt de inwoners van het dorp in een interview met een magazine.
«
»
19:40 De Toots Sessies
In de Toots Sessies bewijst Dans Dans, het jazzrocktrio rond frontman Bert Dockx, waarom ze volgens het Nederlandse muziekblad Oor 'de beste liveband van het westelijk halfrond' zijn.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 A perfect Planet
De zon is het hemellichaam dat aan de aarde licht en warmte geeft. Hoe passen planten en dieren zich aan aan de ongelijke hoeveelheid zonlicht doorheen het jaar?
«
»
22:20 25 jaar Canvas: Alles kan beter
Komische show.
«
»
22:55 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:05 Super surgeons
Will is 51 en heeft keelkanker. De tumor groeit op zijn stembanden. Professor Vin Paleri zal een complexe en riskante operatie uitvoeren om te proberen Wills stem te redden.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers