TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:35 Super Monsters
Tekenfilm.
«
»
06:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
07:55 VLOGLAB #Stories
Chloé brengt een bezoekje aan Stien en Ruben op kot. Tristan komt te weten dat hij een nieuw familielid krijgt. Sarah moet even wennen aan terug samenwonen met Trudy.
«
»
08:20 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd.
«
»
08:50 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
09:10 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Sandra Bekkari kookt met Tess Goossens. Op het menu: Gelakte kip met hoisinsaus, edamame en mango & virgin Mai Tai.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw doet aangifte van ongewenste intimiteiten. Eric en Brigitte ontdekken tijdens het onderzoek dat er nog meer slachtoffers zijn. Een vrachtwagen wordt al rijdend beroofd.
«
»
12:25 Lisa
Lisa heeft een plan. Reinhout is ook bezorgd om Suzanne. Lily-Rose en Amal stimuleren Arthur om toch verhaal te halen bij Wannes. Die heeft echter een verrassende boodschap voor Arthur.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Jan, Guido en Mieke zijn razend op Linda om wat ze heeft gedaan. Lars wil met Véronique praten over Marie. Louise is jaloers wanneer ze de dochter van Wouts gastgezin opzoekt op Facebook.
«
»
14:10 Ella
Carmen ontdekt dat Sam Stockmans onder een valse naam op een datingsite staat. Ze ziet haar kans om hem een toontje lager te laten zingen en schakelt Yasmine in.
«
»
14:45 Ella
Vandaag is Anthony's grote dag maar Lukas wil niet naar zijn optreden komen kijken. De dokter is niet de enige die afhaakt. Yasmine heeft vanavond met Sam Stockmans afgesproken.
«
»
15:15 Private Practice
Sam staat erop om zelf voor Corinne te zorgen en laat haar ontslaan uit het ziekenhuis. Scott werd in elkaar geslagen en wordt op intensieve zorgen binnengebracht.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules probeert voor het eerst in haar leven een boek te lezen. Grayson probeert om écht te luisteren naar zijn vrienden en te onthouden wat ze hebben gezegd.
«
»
16:40 Echte verhalen: De buurtpolitie
In 'De Buurtpolitie' volgt de kijker hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen.
«
»
17:15 Mijn beste kerst ooit
De eerste duo's leren elkaar kennen bij Vic en Mia thuis, in het Limburgse Bommershoven. Elk jaar tovert het koppel hun woonkamer om tot een indrukwekkend kerstdorp met alles erop en eraan.
«
»
18:20 Lisa
Lisa heeft een vergadering bijeengeroepen en heeft een zeer verrassende aankondiging. Elke doet haar beklag bij Vic. Suzanne ontdekt dat er iets niet klopt aan het gedrag van Sofie.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Quinten kan voorkomen dat Raymond de waarheid aan Hanne vertelt. Ilja wil na school gaan skaten, maar mag niet van Samira. Véronique zit nog met de brutale uitval van Koen in haar maag.
«
»
20:40 De MUG
Elke dag komen meer dan 100 nieuwe patiënten binnen op de spoedafdeling van ZNA Stuivenberg en zetten de artsen, verplegers en ambulanciers alles op alles om iedereen zo goed mogelijk te helpen.
«
»
21:50 Mijn beste kerst ooit
De duo's worden vandaag ondergedompeld in een typisch Brits kerstfeest bij hartsvriendinnen Clara en Rachel. Ze ontvangen de gasten in Batsheers, een klein en gezellig dorpje in Haspengouw.
«
»
23:00 Telefacts
Wikileaks oprichter Julian Assange zit in een Britse cel, maar de Verenigde Staten eisen zijn uitlevering. Omdat Assange de wet op publicatie van gevoelige informatie heeft overtreden.
«
»
00:00 Private Practice
Sam staat erop om zelf voor Corinne te zorgen en laat haar ontslaan uit het ziekenhuis. Scott werd in elkaar geslagen en wordt op intensieve zorgen binnengebracht.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in Californië, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers