TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Achter gesloten deuren
Martijn geniet van het luxeleven dat hij leidt met zijn nieuwe vriendin. In werkelijkheid is het luxeleven dat hij leidt niet het zijne, maar dat van zijn beste vriend Wouter.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
14:05 I Found the Gown
Rick en Leslie hebben een meevaller tijdens een inkoopreis. Ondertussen is fashionista Tynesha van streek als haar familieleden haar met glaskralen bezette 'Allure'-jurk afkeuren.
«
»
14:35 Neighbours
Noch Ned noch Sheila C. is van plan om toe te geven aan de aantrekkingskracht tussen hen beide. Maar maken ze zichzelf iets wijs? Roxy wil zich koste wat het kost bewijzen tegenover Terese.
«
»
15:05 Seven Year Switch
De nieuw gevormde koppels - Rachel & George, Nikki & Tony, Gemma & Simon en Michelle & Tom - staan voor hun eerste date samen. Daarnaast krijgen de koppels hun eerste opdracht.
«
»
16:10 Achter gesloten deuren
Michael heeft ruim een jaar een gelukkige relatie met Anne. Wat Anne echter niet weet, is dat Michael in het begin van hun relatie niet vrijgezel was. Daar dreigt ze nu wel achter te komen.
«
»
17:05 Spoed Londen
Motorrijder Greg werd aangereden en komt met zware verwondingen aan armen en benen aan in het ziekenhuis. De elfjarige turnster Cara kwam ten val tijdens het oefenen van een piramide en brak haar arm.
«
»
18:10 US Kitchen Nightmares
Charlie's is een Italiaans restaurant in het hart van La Verne, Californië. Tatiana staat in voor het dagelijks beleid van de zaak en baat het restaurant samen met haar zus Val en moeder Pat uit.
«
»
19:00 Home and Away
Bella denkt na over haar toekomst en heeft het gevoel dat ze nergens thuishoort. Nikau is trots wanneer hij zijn EHBO-diploma ontvangt. Leah krijgt slecht nieuws.
«
»
19:35 Mijn beste kerst ooit
De eerste duo's leren elkaar kennen bij Vic en Mia thuis, in het Limburgse Bommershoven. Elk jaar tovert het koppel hun woonkamer om tot een indrukwekkend kerstdorp met alles erop en eraan.
«
»
20:40 Latem Leven
Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen.
«
»
22:00 Expeditie Gooris
De familie Gooris verkent de zonnige havenstad Napels. De zon schijnt genadeloos hard tijdens een uitstapje peddelen en dus is zonnecrème geen overbodige luxe.
«
»
22:55 Uit de kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
23:30 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Paul en Paula Hopwood hebben een conflict met twee jonge YouTube-sterren die hun huurhuis gebruiken als filmset, maar de huur al enige tijd niet meer betalen en nu ook weigeren om het pand te verlaten
«
»
00:30 Spoed Londen
Motorrijder Greg werd aangereden en komt met zware verwondingen aan armen en benen aan in het ziekenhuis. De elfjarige turnster Cara kwam ten val tijdens het oefenen van een piramide en brak haar arm.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers