TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
06:20 Soep!
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
06:35 Smossen mag
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) maken samen met chef Roger van Damme chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en popcorn.
«
»
06:55 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
07:30 Tot op het Bot: Het Rund
Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag.
«
»
07:50 De dagschotel
Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie. Het zijn de wijze woorden van Leonardo da Vinci en het gerechtje dat jonge sterrenchef Jan Tournier vandaag maakt, bewijst de waarheid ervan.
«
»
08:00 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
08:25 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
09:00 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
09:45 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
10:00 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
10:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die kookt met passie én zijn hart: Desmidt Bart! Hij gaat voor een Vlaamse klassieker die ook op en top comfort food is: worst met verse zuringstoemp. Heerlijk old school én Bart kennende: klaar in 20 minuten.
«
»
10:35 Peppe's Sicilië
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
10:55 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met 1 ster, in 2018 met een 2de. Syrco vertelt over zijn visie en onthult 3 straffe signature dishes.
«
»
11:35 Peppe's pasta
Een heerlijk verse pasta maken is echt niet moeilijk, dat bewijst onze Italiaanse chef Peppe vandaag in Peppe's Pasta. Met een eenvoudig lasagneblad maakt hij vandaag een verrassende vorm: de fagotto.
«
»
11:40 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
12:00 Pasta & risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
12:20 Pasta & risotto
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
12:40 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
13:05 Soep!
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
13:15 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
13:30 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
14:05 Het weekmenu
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
14:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:45 Panklaar
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
16:00 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:20 Lekker lang leven
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
16:45 Veggie
In deze aflevering bereidt Philippe barbagiuan van doperwtjes, een typisch gerecht uit Monaco (gebakken ravioli).
«
»
17:05 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
17:30 Het perfecte feestmenu
Bij Het Perfecte Feestmenu van Roger van Damme staat vandaag de kip centraal. Zijn feestelijk driegangenmenu start met een kipkroket met truffelmayonaise.
«
»
18:00 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
18:35 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
19:00 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
19:45 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla. Balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
20:20 Comfort Food
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
20:40 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
21:40 De dagschotel
Michaël Vrijmoed - Gemarineerde zeebaars met venkel (feesteditie)
«
»
21:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar.
«
»
22:00 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
22:35 De dagschotel
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar.
«
»
23:35 De dagschotel
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
00:05 Het perfecte feestmenu
Bij Het Perfecte Feestmenu van Roger van Damme staat vandaag de kip centraal. Zijn feestelijk driegangenmenu start met een kipkroket met truffelmayonaise.
«
»
00:35 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
01:10 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
01:20 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
01:45 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
02:35 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
03:10 Het perfecte feestmenu
Julie Baekelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een bijzondere Portugese cataplana op het menu.
«
»
03:45 De gastentafel
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
04:30 De dagschotel
Michaël Vrijmoed - Gemarineerde zeebaars met venkel (feesteditie)
«
»
04:50 Het perfecte feestmenu
Bij Het Perfecte Feestmenu van Roger van Damme staat vandaag de kip centraal. Zijn feestelijk driegangenmenu start met een kipkroket met truffelmayonaise.
«
»
05:20 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
05:55 HAPeritief! (compilatie)
aperitief & een hapje
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers