TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Na de verzoening met Max is Vanessa in de zevende hemel. Max is ook dolgelukkig en doet spontaan een huwelijksaanzoek. Gerry is helemaal niet blij en Vanessa spreekt hem hierover aan.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
14:55 The Christmas Chalet
Grace, een gescheiden vrouw die gek is op Kerstmis, reserveert samen met haar moeder en haar dochter een chalet voor de feestdagen. Daar ontmoet ze een schrijver die Kerstmis maar niets vindt.
«
»
16:30 Single Parents
Tony heeft verdriet en de kinderen besluiten hem een make-over te geven om hem om te beuren. Douglas stelt Poppy voor om boodschappen te doen.
«
»
16:55 White Collar
Neal en Peter boeken langzaam maar zeker vooruitgang in het ontrafelen van het mysterie rond de muziekdoos, maar ze krijgen ook minder goed nieuws: Mozzie werd neergeschoten door Julian Larssen.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Leslie wil een idee voor het park afwijzen alleen maar omdat de ontwerper uit Eagleton afkomstig is. Andy en April bedenken een manier om zijn nieuwe beveiligingsjob een beetje spannender te maken.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam wil een film maken over racisme, maar realiseert zich al snel dat hij door zijn beschermde opvoeding maar weinig over het onderwerp afweet. Geoff wil betere mensen maken van Erica en Barry.
«
»
18:40 The Simpsons
Na het eten van een slecht bereide sushi meent Homer dat hij nog maar één dag te leven heeft. Daarom wil hij snel nog zijn leven beteren. Hij belandt echter in de gevangenis.
«
»
19:10 The Simpsons
Op een rustige avond vertelt Marge haar kinderen hoe ze Homer leerde kennen. Omdat hij met zijn streken geen indruk maakte op haar vroeg Homer haar of ze hem bijles Frans wilde geven.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard ziet er tegenop om terug te gaan naar de universiteit nadat hij een gênant interview heeft gegeven. En Amy en Bernadette proberen hun succes te verbergen voor Sheldon en Howard.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Terwijl Sheldon maar geen datum kan kiezen voor de bruiloft, maakt hij ook ruzie met Amy over de locatie. Raj en Stuart proberen beiden het hart van een collega van Bernadette te veroveren.
«
»
20:40 Step Up 2: The Streets
Andie danst bij streetdancegroep The 410 en spijbelt regelmatig om zo veel mogelijk tijd aan haar passie te kunnen spenderen. Hierdoor geraakt ze in de problemen.
«
»
22:35 Just Wright
Fysiotherapeute Leslie Wright moet de geblesseerde profbasketballer Scott oplappen. Het duurt niet lang of Leslie wordt verliefd op hem, maar ook haar vriendin Morgan heeft haar zinnen op Scott gezet.
«
»
00:25 White Collar
Neal en Peter boeken langzaam maar zeker vooruitgang in het ontrafelen van het mysterie rond de muziekdoos, maar ze krijgen ook minder goed nieuws: Mozzie werd neergeschoten door Julian Larssen.
«
»
01:10 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers