TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:25 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:25 Okavango: river of dreams
Het smalle stuk van de Okavango staat ook wel bekend als de 'Limbo'. Hier is de rivier erg levendig. Olifanten dwalen er door het water en bonte ijsvogels duiken van 10 meter hoog naar witvis.
«
»
19:15 Billy Connolly's Great American Trail
Billy is getuige van de jaarlijkse Tartan Day Parade in New York en trekt daarna naar Plymouth, Massachusetts, waar pelgrims ooit een eerste voet op Amerikaanse bodem zetten.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
In een uithoek van Myanmar, diep in de jungle, woedt een verborgen burgeroorlog. Sinds het militaire bestuur er anderhalf jaar geleden de macht greep, zwelt het burgerprotest aan.
«
»
20:40 Irvine Welsh's Crime
Wanneer het 13-jarige schoolmeisje Britney Hamil vermist raakt, vermoedt inspecteur Ray Lennox dat dit het werk zou kunnen zijn van een beruchte seriemoordenaar.
«
»
21:30 Irvine Welsh's Crime
Lennox heeft het lastig om van de drank te blijven tijdens zijn speurtocht naar de moordenaar van Britney. De charismatische Franse detective Louis LeBlanc maakt zijn opwachting.
«
»
22:20 Alleen Elvis blijft bestaan
Zijn academische carrière - David Van Reybrouck is doctor in de archeologie - ging als een speer. Maar zijn literair debuut, 'De plaag', maakte duidelijk dat hij nog andere talenten had.
«
»
23:50 A White, White Day
Wanneer de vrouw van oud-politieman Ingimundur op het IJslandse platteland overlijdt, wordt hij geplaagd door woede en eenzaamheid. Hij begint te vermoeden dat ze een verhouding had.
«
»
01:35 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers