TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:15 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:30 Moment of Truth
Bruno Metsu legt de Franse tekortkomingen bloot, Roberto Martínez is Brazilië te slim af, Vicente del Bosque behoudt de Spaanse kalmte, en een tegenstrijdige aanpak blijkt beslissend voor Argentinië.
«
»
18:20 A perfect Planet
Vulkanen lijken allesverwoestend, maar het magma uit de aardkern voedt het land en het mineraalrijke as dat bij uitbarstingen achterblijft, maakt de grond vruchtbaar.
«
»
19:20 Schitt's Creek
Alexis en Moira moeten de gevolgen dragen van een video die viraal gegaan is. Johnny helpt Bob een eindje op weg in de datingwereld.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Voor SONS, de winnaars van De Nieuwe Lichting in 2018, was 2022 een topjaar. Met hun album 'Sweet Boy' tourden ze door Europa en speelden ze de zomerfestivals plat.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Strafrechters
De rechters beschikken over een arsenaal aan straffen en maatregelen waaruit ze kunnen kiezen. Hoe maken ze die strategische keuze? Wanneer worstelen ze met hun vonnis?
«
»
22:05 Neveneffecten
Adolphe en Rudolphe Tupolev worden uit de vergetelheid gehaald en in ere hersteld.
«
»
22:40 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
22:50 Dying to divorce
Meer dan een op de drie Turkse vrouwen is al in aanraking gekomen met huishoudelijk geweld. Het aantal femicides is aan het stijgen.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers