TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:55 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:10 My Life as a Rolling Stone
Charlie Watts (1941-2021) was een muzikant in hart en nieren met een levenslange liefde voor jazz. Hij werd door Mick en Keith omschreven als de solide basis en de lijm die de Stones bij elkaar hield.
«
»
18:10 Frozen Planet II
Door de klimaatverandering ondergaan veel bevroren bergtoppen een snelle evolutie waar diersoorten zich aan moeten aanpassen, zo ook de reuzenpanda.
«
»
19:00 Schitt's Creek
Johnny en Moira maken zich zorgen over de toekomst van het motel. David raakt in paniek wanneer hij bedenkt dat hij zijn rijexamen opnieuw moet afleggen.
«
»
19:25 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Extra Time
Extra Time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
22:25 De ideale wereld
Gast: Goedele Liekens.
«
»
23:00 Evil by Design: Surviving Nygrd
In februari 2020 valt de FBI binnen in Nygrds huizen en kantoren, maar daar komt geen aanklacht van. De slachtoffers zijn bang dat ze nooit gerechtigheid zullen krijgen.
«
»
23:50 Schitt's Creek
Johnny en Moira maken zich zorgen over de toekomst van het motel. David raakt in paniek wanneer hij bedenkt dat hij zijn rijexamen opnieuw moet afleggen.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers