TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:45 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:55 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:10 My Life as a Rolling Stone
Hoe belangrijk was de ongebreidelde passie van Keith Richards voor The Rolling Stones en hoe zorgt de pure kracht van liveoptredens ervoor dat een band blijft gaan?
«
»
18:10 Frozen Planet II
Op Antarctica worden keizerspinguïnkuikens bij het begin van de lente door hun ouders achtergelaten en moeten ze zelf hun weg naar de Zuidelijke Oceaan vinden over het verraderlijke zee-ijs.
«
»
19:00 Schitt's Creek
Johnny wil zich kandidaat stellen voor een plaats in het gemeentebestuur. David en Stevie gaan op de verkeerde plekken op zoek naar de liefde, terwijl Alexis genoegen neemt met een leven als single.
«
»
19:20 De ideale wereld
Gast: Gert Verhulst.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 De vier seizoenen van Caroline Pauwels
Inkijk in het leven van wijlen Caroline Pauwels tijdens een bewogen jaar waarin ze wegens haar ziekte ontslag moest nemen als rector van de VUB, maar waarin ze ook gastcurator was van Theater aan Zee.
«
»
22:20 De ideale wereld
Gast: Petra De Sutter.
«
»
22:55 Evil by Design: Surviving Nygård
Het begint allemaal in Winnipeg, waar Peter Nygård een kleine fabrikant van dameskleding doet uitgroeien tot een miljoenenbedrijf. Daar begint hij ook jonge vrouwen te misbruiken.
«
»
23:45 Schitt's Creek
Johnny wil zich kandidaat stellen voor een plaats in het gemeentebestuur. David en Stevie gaan op de verkeerde plekken op zoek naar de liefde, terwijl Alexis genoegen neemt met een leven als single.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers