TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:50 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
12:55 Sporza: volleybal
Liveverslag van België - Kenia, de tweede groepswedstrijd van de Yellow Tigers op het WK Volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen.
«
»
13:35 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:25 Attila The Hun
Attila liet in de vijfde eeuw een spoor van vernieling achter in Europa en leidde zijn leger van Hunnen tegen het Romeinse rijk.
«
»
18:05 Wim Helsen: Er wordt naar u geluisterd
Voor 'Er wordt naar u geluisterd' legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten.
«
»
19:30 Vranckx
Sinds de taliban de macht hebben overgenomen, is het erg gesteld met de vrouwenrechten in Afghanistan. Toch zijn er mensen die zich blijven verzetten tegen die onderdrukking.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 My Life as a Rolling Stone
Hoe belangrijk was de ongebreidelde passie van Keith Richards voor The Rolling Stones en hoe zorgt de pure kracht van liveoptredens ervoor dat een band blijft gaan?
«
»
21:10 Frozen Planet II
Op Antarctica worden keizerspinguïnkuikens bij het begin van de lente door hun ouders achtergelaten en moeten ze zelf hun weg naar de Zuidelijke Oceaan vinden over het verraderlijke zee-ijs.
«
»
22:05 Killing Eve
Terwijl Villanelle een zielsverwant in Gunn lijkt te hebben gevonden, zint Eve nog steeds op wraak. Ze stuit op een nieuw spoor dat haar naar de Twaalf moet leiden.
«
»
22:50 Killing Eve
Eve en Villanelle ontsnappen aan Gunn en beginnen aan een barre tocht om de Twaalf te ontmaskeren. Ondertussen trekt Carolyn haar eigen plan, waarbij een ontmoeting met Pam haar in de kaart speelt.
«
»
23:35 Below the surface
Philip achtervolgt June en komt zo samen met haar terecht op de Zweedse veerboot die de Sont gaat oversteken. June slaagt erin om haar kidnappers te ontvluchten en verstopt zich.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers