TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Wild Uganda
Na jaren waarin gestroopt werd en een burgeroorlog werd uitgevochten, zijn de nationale parken van Oeganda nu hersteld. Het gaat goed met de wilde dieren, die het gelukkig overleefd hebben.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Belga Sport
Op het EK Atletiek in Zweden in 2006 klopt Tia de torenhoge thuisfavoriete Kajsa Bergqvist. De titel van Europese kampioene is niet genoeg voor Tia.
«
»
21:25 The Shining
Schrijver Jack Torrance neemt met zijn vrouw en hun zoontje zijn intrek in een afgelegen hotel dat tijdens de wintermaanden is gesloten, maar het hotel geeft al snel zijn duistere geheimen prijs.
«
»
23:20 Before we die
De Mimicas vormen een grote bedreiging en Christian wil koste wat het kost achterhalen of Davor is teruggekeerd.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers