TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 Days of summer
Lange dagen, veel eten, lekker niksen, la dolce vita... Dat is wat de zomer voor ons betekent. Maar planten en dieren moeten van de warme dagen gebruikmaken om te groeien en zich voort te planten.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Beeldgeheimen
Tijdens de expo in Moskou in 1959 keert Nixon zich voor de ogen van de camera's tegen Nikita Chroesjtsjov in een totaal geïmproviseerd debat. Het televisiedebat was geboren!
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Oostenrijk - Noorwegen op de derde speeldag in groep A van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Falmer Stadium in Brighton and Hove. Commentaar: Michael Van Vaerenbergh.
«
»
23:00 Ófærd
Thórhildur, Andri's dochter, is in groot gevaar. Andri mag niet toegeven aan de wanhoop en moet elk detail proberen te weten te komen over de man die haar heeft ontvoerd.
«
»
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers