TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:12 Het Weer
Weerbericht.
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Where the wild men are
Ben maakt kennis met voormalig festivalorganisator Karen, die Melbourne inruilde voor een kunstenaarsresort in het midden van de Sahara.
«
»
21:20 Het leven.doc
Samen met Erik Van Looy, Jennifer Heylen, Jani Kazaltzis, Serine Ayari en vaste gaste Katrin Lohmann probeert Thomas Huyghe een handleiding voor het leven te maken.
«
»
21:55 Sharp objects
Journaliste Camille Preaker wordt naar haar thuishaven Wind Gap gestuurd om een reportage te maken over twee vermiste meisjes van wie er eentje dood teruggevonden is.
«
»
22:55 Sharp objects
Camille gaat naar de begrafenis van het laatste slachtoffer in de hoop aanwijzingen te vinden, terwijl haar eigen moeder Adora niet zo opgezet is met haar aanwezigheid in de stad.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers