TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
15:00 Halve finale Koningin Elisabethwedstrijd Cello 2022
De 24 halvefinalisten vertolken elk een recital met pianobegeleiding en een concerto van Haydn met het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie o.l.v. Vahan Mardirossian.
«
»
18:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 Bariloche
Antoon Maes was een Vlaamse nazisympathisant die, op de vlucht voor de doodstraf in België, vanaf 1950 in Bariloche uitgroeit tot één van de meest gevierde kunstschilders in Argentinië.
«
»
19:40 Sporza: Giro magazine
Rit 13: Sanremo - Cuneo (150 km). Commentaar: Christophe Vandegoor.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Portrait de la jeune fille en feu
Frankrijk, eind 18de eeuw. Kunstenares Marianne komt aan in Bretagne om het huwelijksportret van Heloïse te schilderen. Die staat evenwel niet te springen voor het huwelijk en weigert te poseren.
«
»
23:20 Ófærd
Twee mannen uit dezelfde familie worden binnen een periode van 24 uur dood aangetroffen. Andri en Hinrika's onderzoek leidt hen naar een rechts-extremistische groepering genaamd 'The Hammer of Thor'.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers