TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Therapie
Een vrouw komt in therapie omdat ze moeite heeft om het kind van haar nieuwe vriend te aanvaarden. Kevin Janssens praat openlijk over hoe therapie hem geholpen heeft.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Het kamermuziekensemble Oxalys is een van de bekendste van ons land. Vanavond nemen ze u mee in de wondere wereld van Debussy.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Taxi Joris
Engin werkt voor Kind en Gezin, hij ondersteunt jonge gezinnen die daar nood aan hebben. Joris gaat mee op huisbezoek bij een alleenstaande mama, haar man is uitgewezen naar Afghanistan.
«
»
22:05 Fires
Ruth en Nawra doen er alles aan om hun huis en dieren te beschermen tegen de vuurzee en roepen hulp in. Radio-operator Kip doet alles wat hij kan om zoveel mogelijk mensen te helpen.
«
»
22:55 Fires
Oudejaarsavond 2019. De hittegolf blijft duren en het vuur raakt niet geblust. Dorpen en steden zijn compleet onbereikbaar en sommige plaatsen lijken herschapen in een oorlogsgebied.
«
»
23:45 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers