TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Maya!
Tijdens het spelen komen Maya, Willy en Flip de regenworm Max tegen. Hij is moe en durft al een paar nachten niet slapen omdat hij rare geluiden in z'n huisje hoort. Het groepje gaat op onderzoek.
«
»
06:20 Maya!
Juf Cassandra vertelt over de dag dat Maya en Willy uit hun ei kwamen. Maya bedenkt de bijendag: de verjaardag van de bijen. Ze wil een feestje vieren met haar vrienden, maar dan gaat het regenen.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Elke jarige kabouter mag een wens doen als hij in één keer de kaarsjes van de verjaardagstaart uitblaast. En als het niet lukt, kunnen ze altijd de hulp van Klus inroepen.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus heeft er werkelijk alles voor over om het hart van Smal te veroveren. Maar eerlijkheid duurt nog altijd het langst.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Wanneer het kerstfeest in gevaar komt door een sneeuwstorm, bedenken Lucky en haar vrienden een plan om cadeautjes te geven als 'elfen van de Kerstman'.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:15 Lang Leve Koning Julien
Julien en Karl proberen Koto's bruiloft met de krokodillenprinses tegen te houden. Clover pakt Koto op haar eigen manier aan. Mort probeert 'Slimme Mort' terug te halen.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Lerks plan om haar wormenvriendjes te redden voordat ze als aas worden gebruikt, loopt uit de hand. - Grug presenteert zijn nieuwe uitvinding aan de Ahhh! Vallei: de speer.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Snotvlerk en Astrid moeten een speciale strijdbijl afleveren, maar wanneer een Armorwingdraak hun taak bemoeilijkt, moeten ze goed samenwerken.
«
»
09:40 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Een jongen belt 112 omdat zijn mama van de trap gevallen is. Het lijkt allemaal best mee te vallen, tot Kevin en Evi horen dat zijn babyzusje nog in bad zit.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Davy Brocatus krijgt de topman van een internationaal drugsnetwerk over de (dans)vloer van zijn dansschool. Rechercheurs Brigitte en Eric gooien hun dansbenen los.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Rudi komt in nauwe schoentjes te zitten wanneer Zjef bekent dat hij op Fashion is geweest de avond van de moord. Anna herinnert Mieke eraan dat ze geen opgever is.
«
»
14:10 Wittekerke
Er mag één koppel van de dansschool deelnemen aan de tango-biënnale in Parijs. Een competitie moet uitmaken welk duo zijn koffers mag pakken.
«
»
15:05 Private Practice
Addison voert een complexe baarmoederoperatie uit waarbij ze haar talenten laat zien aan haar vader. Sam en Naomi hebben een familiecrisis.
«
»
15:50 Cougar Town
Laurie is in de war door haar verwarde gevoelens voor Travis. Hierdoor begint ze zomaar zaken te vernielen.
«
»
16:10 Cougar Town
De bende besluit een trefbalploeg te vormen.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Dokter Filip Driesen krijgt een jonge vrouw en haar verloofde op consultatie. Tinneke heeft sinds kort last van hevige hoofdpijn en ze verliest geregeld het bewustzijn.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
Een jongetje heeft hevige buikpijn, maar wanneer de ambulance arriveert lijkt hij als bij toverslag te genezen. Evi vermoedt dat er meer aan de hand is.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Een supermarkt krijgt een dreigbrief in de bus: iemand heeft het voedsel in de winkel vergiftigd. Aagje Vanwalleghem, ex-topturnster, heeft er diezelfde dag samen met haar zoontje boodschappen gedaan.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Lars gooit het pakketje weg dat hij gekregen heeft. Rudi's ontwerpen vallen niet in de smaak bij Lars en Véronique. Cédric komt te weten dat Kato en Raven geen koppel meer zijn.
«
»
20:35 Behind the Mask
Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van 'Radijsje' Erik Van Looy.
«
»
21:05 Glad ijs
Het plan van de ontvoerders loopt al vanaf de start mis. De opdrachtgever blijkt in de gevangenis te zitten en de ontvoerders weten zich geen raad. De politie pluist elk spoor uit.
«
»
22:05 Telefacts
De gevangenis van Effingham, in de Amerikaanse staat Georgia, is een van de beruchtste van het land. Dat komt omdat er zoveel geweld en racisme heerst, bij de mannen maar ook in de vrouwenvleugel.
«
»
22:55 Benidorm Bastards
Compilatie van de beste momenten uit het afgelopen seizoen.
«
»
23:25 Private Practice
Addison voert een complexe baarmoederoperatie uit waarbij ze haar talenten laat zien aan haar vader. Sam en Naomi hebben een familiecrisis.
«
»
00:10 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers