TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Ramsay reist naar Scottsdale, Ariz, om er de eigenaars van de Amy's Baking Company uit de nood te helpen. Het koppel heeft het echter erg moeilijk om Gordons advies op te volgen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Love Your Home and Garden
Life-stylereportage.
«
»
14:55 RuPaul's Drag Race
De queens spelen mee in een typische jaren '90-serie, geregisseerd door Beverly Hills 90210-sterren Tori Spelling en Jennie Garth.
«
»
15:40 Overspel in de liefde
Kelly heeft een leuk leven: een goedlopend cateringbedrijf, een fijn huis, en een leuke vent. Hoewel ze steeds meer het gevoel krijgt dat haar man een ander heeft.
«
»
16:15 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay probeert het Italiaanse familierestaurant Peter's te helpen. Eigenares Tina en haar broer Peter gaan als twee heethoofden stevig tegen elkaar tekeer.
«
»
17:10 Neighbours
Toadie nodigt Dee uit voor een etentje om haar in te lichten over wat hij te weten is gekomen over haar biologische vader. Chloe en Pierce bijten zich vast in het eilandproject.
«
»
17:35 Sturm der Liebe
Tim doet Franzi een romantisch huwelijksaanzoek. Robert raadt Michael aan om bij zijn gevoel te blijven. Ariane's haat tegenover Christoph wordt alleen maar groter en ze maakt ruzie met Selina.
«
»
18:35 De Pfaffs
Met het doopfeest van Fay in het vooruitzicht maakt Lyndsey zich op voor een complete make-over. Jean-Marie is samen met prins Laurent te gast in een sociale werkplaats.
«
»
19:15 Home and Away
Irene vertelt Justin en Leah over het vijandige gedrag van Susie en haar vermoeden dat ze hen wil oplichten. Tane, Nikau en Ari zijn opgelucht nu blijkt dat de politie hen niet zal aanklagen.
«
»
19:45 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon gaat langs bij Lowery's Seafood in Tappahannock, Virginia, waar twee broers het niet eens geraken over wie het restaurant moet leiden.
«
»
20:35 American Ninja Warrior
In de tweede ronde van de halve finale nemen onder meer Jessie Graff, Najee Richardson, Joe Moravsky en Meagan Martin het tegen elkaar op. Ze krijgen tien obstakels voorgeschoteld.
«
»
22:15 F-16
Een geëmotioneerde Scalle neemt na 24 jaar voorgoed afscheid van zijn geliefde F-16. Weldra verhuist hij naar Beauvechain, waar hij mee verantwoordelijk zal zijn voor de opleiding van jonge piloten.
«
»
23:20 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon gaat langs bij Lowery's Seafood in Tappahannock, Virginia, waar twee broers het niet eens geraken over wie het restaurant moet leiden.
«
»
00:15 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers