TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Selina bekent aan Maja dat ze gevoelens heeft voor Christoph. Lucy besluit mee te gaan met Joell, maar bekent aan Franzi dat ze bang is om in de steek gelaten te worden.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 The Huntsman: Winter's War
De zusjes Freya en Ravenna gaan de strijd met elkaar aan om de macht te veroveren. Jager Eric en zijn geliefde Sara raken verstrikt in de magische oorlog.
«
»
16:35 The Resident
Het komt tot een confrontatie tussen Conrad en Bell wanneer Conrad Zoey één van Julians riskante oplossingen aanbeveelt. Zoey heeft immers al een zoon verloren.
«
»
17:25 Modern Family
Phil en Claire vieren hun huwelijksverjaardag. Wanneer de kinderen hen willen verrassen met ontbijt op bed, komen ze voor een grote verrassing te staan.
«
»
17:55 Modern Family
Claire en Phil halen opnieuw het rollenspel boven dat ze vorig jaar met valentijn speelden. Jay wil Gloria verrassen, maar zijn plannen worden steeds gedwarsboomd.
«
»
18:25 Superstore
Cheyenne en Bo willen dure dingen kopen bij de jaarlijkse uitverkoop. Amy wijst hen erop hoe duur een kind is. Glenn wil laten zien dat hij een voorstander is van het homohuwelijk.
«
»
18:50 The Simpsons
Een man van een zelfhulpgroep overtuigt de inwoners van Springfield ervan dat ze er goed aan doen om een voorbeeld te nemen aan Barts ongeremde persoonlijkheid.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer en Bart worden lid van de Junior Campers en vertrekken samen met Ned Flanders en zijn twee kinderen op een boottocht. De avonturiers raken echter verdwaald op zee.
«
»
19:45 Las Vegas
Ed krijgt onverwacht bezoek van een mooie ex-collega. Danny en Mike moeten de schoonheid met de mysterieuze achtergrond beschermen, maar deze opdracht valt moeilijker uit dan gedacht.
«
»
20:40 Clarice
Clarice en Ardelia onderzoeken een cold case nadat het lichaam van een vermiste tiener wordt aangetroffen in beton.
«
»
21:30 Clarice
ViCAP onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een student geneeskunde. Krendler probeert stiekem een DNA-staal te bemachtigen van de man die hij ervan verdenkt Clarice te hebben aangevallen.
«
»
22:25 Panic Room
Tijdens de eerste nacht in haar nieuwe huis in Manhattan dringen inbrekers de woning van Meg Altman binnen. Meg kan met haar dochter Sarah nog net wegvluchten in een speciaal gebouwde saferoom.
«
»
00:30 Las Vegas
Ed krijgt onverwacht bezoek van een mooie ex-collega. Danny en Mike moeten de schoonheid met de mysterieuze achtergrond beschermen, maar deze opdracht valt moeilijker uit dan gedacht.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers