
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | De gezonde goesting |
Girls only today ten huize Steffi Vertriest. Samen met haar vriendin Gaëlle maakt ze roze wraps en zelfs skinfood dat meteen wordt uitgetest.
«
»
06:25 | Tot op de graat |
Johan Segers werkt met een gevaarlijk visje uit de Noordzee, de pieterman.
«
»
06:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst verwelkomt vandaag vischef Bart Desmidt. Bart heeft een sterrenzaak in Knokke, maar kookt het liefst eenvoudig en zweert bij verse vis.
«
»
07:10 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs beleven nog één dag in de chalet. Die begint met Peppe's focaccia en een ongewoon lekkere chocoladedrank.
«
»
07:40 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
08:00 | Soep! |
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
08:20 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
08:50 | Peppe's Toscane |
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
09:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
09:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
10:25 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
10:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
11:30 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
12:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
12:30 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
13:20 | De gezonde goesting |
Girls only today ten huize Steffi Vertriest. Samen met haar vriendin Gaëlle maakt ze roze wraps en zelfs skinfood dat meteen wordt uitgetest.
«
»
13:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst verwelkomt vandaag vischef Bart Desmidt. Bart heeft een sterrenzaak in Knokke, maar kookt het liefst eenvoudig en zweert bij verse vis.
«
»
14:30 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
14:50 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
15:05 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs beleven nog één dag in de chalet. Die begint met Peppe's focaccia en een ongewoon lekkere chocoladedrank.
«
»
16:00 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
16:35 | Toasted! |
No more bokes met choco 's morgens, want vandaag tonen Dominique Persoone en zijn Scandinavische keukenprinses Dagny Ros hoe je anders, beter en vooral gekker kan ontbijten.
«
»
17:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
17:55 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
18:45 | Nuances |
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
20:00 | De gezonde goesting |
Healthy foodie Steffi trakteert haar vriendin Aminata op worteltaartjes. Ze bewijst ook dat soep met een hartige granola super simpel én lekker is en maakt zalm & quinoa for diner.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Dagny Ros Asmundsdottir. Ze maken gelakte zeeduivel, de lelijkste vis van de zee. Maar daarom niet minder lekker, integendeel.
«
»
21:15 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
22:05 | A la carte |
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
22:35 | Piet patron |
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
23:00 | De dagschotel |
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
23:15 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
23:40 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
00:00 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
00:25 | A la carte |
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
00:50 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat aan de slag met een vis die iets verder weg van ons leeft: de roodbaars.
«
»
01:15 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Dagny Ros Asmundsdottir. Ze maken gelakte zeeduivel, de lelijkste vis van de zee. Maar daarom niet minder lekker, integendeel.
«
»
01:50 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
02:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
02:30 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Basiel & AmélieHapjes - Bart Desmidt: Gevulde tomaat - Reportage Stoffels Tomaten- Handige Keukentools - Steffi Vertriest: Bloemkool paprikasoepCake.
«
»
02:55 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
03:25 | Toasted! |
No more bokes met choco 's morgens, want vandaag tonen Dominique Persoone en zijn Scandinavische keukenprinses Dagny Ros hoe je anders, beter en vooral gekker kan ontbijten.
«
»
03:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
04:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
05:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
05:45 | Nuances |
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»