TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:20 Arctic drift: a year in the ice
Tijdens de MOSAiC-poolexpeditie gaat een team van honderden wetenschappers van over de hele wereld de grootste uitdaging van onze tijd aan: het aanpakken van de klimaatverandering.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Wat houdt ons tegen?
Jill wil weten hoe ver wij in Vlaanderen staan met de transitie naar een wereld zonder uitstoot. Ze spreekt met deskundigen die oplossingen zoeken voor de industrie, de transport- en de energiesector.
«
»
22:15 Extra time
Extra time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:15 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:25 Veleno: the town of lost children
Nieuwe ontdekkingen bevestigen de theorie van Trincia. Intussen, in de gemeente Bibbiano, komt er een verontrustende zaak aan het licht. Scotta ziet zijn kans voor een herziening van zijn straf.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers