TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Het leven in kleur
Eryckah komt uit een gemengd gezin. Toen ze haar zwarte vriendje aan haar witte grootmoeder voorstelde, zei die: 'Eryckah, jij bent toch een mooi meisje, jij hoeft toch niet met een neger te zijn.'
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Life after prison
De net vrijgelaten Andrew en Kimberley hebben het moeilijk met hun strijd tegen alcoholverslaving. Gemma is nog altijd dakloos en beslist naar het park te verhuizen om daar de zomer door te brengen.
«
»
22:10 Interrogation
Chris Keller, een vriend van Eric uit de afkickkliniek, wordt ondervraagd over een misdaad die hij beging in New Mexico. Zo komt nieuwe informatie aan het licht die Eric kan helpen.
«
»
22:55 Interrogation
Er breken rellen uit na de uitspraken in de zaak-Rodney King. Henry Fisher brengt Eric een emotioneel bezoek in de gevangenis en confronteert hem met een erg moeilijke vraag.
«
»
23:35 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers