TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:00 Sporza: WK gymnastiek
Toestelfinales.
«
»
12:40 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:35 Sporza: European Open
Halve finales.
«
»
19:05 Forces of Nature
Turbulente weerfenomenen maken ons maar al te bewust van de kracht van de natuur. Van explosieve vulkanen in IJsland tot sneeuwval in de Andes: landschappen kunnen razendsnel veranderen.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
De grens tussen de Spaanse enclave Melilla en buurland Marokko is één van de meest versterkte grenzen ter wereld. Marokko beschouwt de stad als bezet gebied.
«
»
20:40 Innocent
Matthew Taylor, een 16-jarige jongen, is op brutale wijze vermoord in het rustige Lake District. Vijf jaar later wordt de verdachte, de 39-jarige leerkracht Sally Wright vrijgesproken.
«
»
21:30 Innocent
Terwijl Sally zelfverzekerd weer aan het werk gaat, ondervraagt de politie Anna Stamp. Wat heeft zij te verbergen? En belangrijker, wat proberen Matthew zijn ouders te verstoppen?
«
»
22:20 Alleen Elvis blijft bestaan
Heel jonge kinderen en hun welzijn, dat is Binu Singhs grote passie. Het net ontgonnen terrein van vroegkinderlijke ervaringen en wat die later in het leven allemaal teweegbrengen is haar vakgebied.
«
»
23:50 Achttien
Nick groeit op in een jeugdinstelling en wordt volgende week 18. Dat wil zeggen dat hij vanaf dan financiële ondersteuning krijgt om alleen te gaan wonen. Plots neemt zijn moeder opnieuw contact op.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers