TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 Het leven in kleur
Racisme kent vele vormen en gedaantes, maar de meest opvallende zijn verbaal en fysiek racistisch geweld. Vooral jongens krijgen met dat laatste te maken.
«
»
17:45 Sporza: Europees Preview Magazine
Sportmagazine.
«
»
18:30 Sporza: European Open
Commentaar: Gert Gommé.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Life after prison
Gemma is hopeloos op zoek naar een bron van inkomsten. Azhar kan moeilijk weerstaan aan het leven van de misdaad. Jason probeert zijn weg te vinden na al die jaren in de gevangenis.
«
»
22:10 Interrogation
In de weken voor de moord op Mary Fisher ontmoet Eric det. Russell voor het eerst, wanneer hij een klacht indient tegen zijn ex-vriendin Kim Decker. Russell vermoedt dat de waarheid duisterder is.
«
»
22:55 Interrogation
In de hoop een lichtere straf te krijgen, pleit Eric schuldig en hij staat een grondig psychologisch onderzoek toe. Onderzoeker Russell is ervan overtuigd dat Eric schuldig is.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers