TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Lake Balaton: Europe's Hidden Paradise
Op en rond de oevers, vlaktes, bossen en ondiepe baaien van het Balatonmeer, het grootste zoetwatermeer van Centraal-Europa, leeft een enorme verscheidenheid aan dieren.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Sinds de militaire coup in Myanmar in februari, wordt er geprotesteerd in Yangon. De betogers strijden voor democratie en ze willen een einde aan de militaire macht.
«
»
20:35 Outlier
Ondanks de waarschuwingen dat ze haar eigen trauma niet in de zaak mag betrekken, wil Maja nog een laatste keer proberen te praten met haar dementerende moeder.
«
»
21:20 Outlier
Nadat duidelijk wordt dat het team op het verkeerde spoor zat, valt hun oog op een man die een vriend des huizes was van Maja's familie tijdens haar jeugd.
«
»
22:05 Alleen Elvis blijft bestaan
Al 50 jaar kijkt Jef Vermassen in de afgrond van de ziel, maar stoppen is voor de 74-jarige strafpleiter geen optie. Er zijn nog te veel belangrijke zaken die hij wil afronden.
«
»
23:35 Easter Eggs
In een klein dorp gaat het gerucht rond dat de exotische vogels van het Chinese restaurant ontsnapt zijn. Twee verveelde tieners willen hen vangen en gaan op zoek.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers