TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Sporza: EK baanwielrennen
Commentaar: Renaat Schotte. (vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Het waterpeil van de Dode Zee staat historisch laag. Ook de Jordaan komt in de gevarenzone. De rivier voedt niet alleen de Dode Zee, maar ook het Israëlisch-Palestijns conflict.
«
»
20:35 Outlier
Maja moet van aan de zijlijn toekijken en staat op het punt op te geven, maar dan krijgt ze info van haar eigen familie die een nieuw licht werpt op de zaak.
«
»
21:20 Outlier
De confrontatie met haar vader blijft niet zonder gevolgen voor Maja. De dag na hun gesprek wordt haar vader dood teruggevonden, hij heeft zelfmoord gepleegd.
«
»
22:05 Alleen Elvis blijft bestaan
Stefan Hertmans is één van onze meest gekoesterde en gelauwerde schrijvers. Hij brak door in 2013 met zijn roman 'Oorlog en terpentijn'. Zijn liefde voor taal gaat verder.
«
»
23:35 Beau Monde
Tijdens een avond in een sterrenrestaurant lopen de spanningen hoog op en dreigen de maskers af te vallen bij het personeel en hun gasten.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice Kids' (VTM) - finalisten 2022

Wordt het Jinthe of Marie-Émilie uit team Metejoor? Anne of Sien uit team K3? JAP of Gloria uit team Laura? Of Karista of Lina uit team Duncan? Wie wint deze jaargang van 'The Voice Kids' en gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en de kans om een eigen single op te nemen?

'The Voice Kids', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers