TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Sporza: EK baanwielrennen
Commentaar: Renaat Schotte. (vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Het waterpeil van de Dode Zee staat historisch laag. Ook de Jordaan komt in de gevarenzone. De rivier voedt niet alleen de Dode Zee, maar ook het Israëlisch-Palestijns conflict.
«
»
20:35 Outlier
Maja moet van aan de zijlijn toekijken en staat op het punt op te geven, maar dan krijgt ze info van haar eigen familie die een nieuw licht werpt op de zaak.
«
»
21:20 Outlier
De confrontatie met haar vader blijft niet zonder gevolgen voor Maja. De dag na hun gesprek wordt haar vader dood teruggevonden, hij heeft zelfmoord gepleegd.
«
»
22:05 Alleen Elvis blijft bestaan
Stefan Hertmans is één van onze meest gekoesterde en gelauwerde schrijvers. Hij brak door in 2013 met zijn roman 'Oorlog en terpentijn'. Zijn liefde voor taal gaat verder.
«
»
23:35 Beau Monde
Tijdens een avond in een sterrenrestaurant lopen de spanningen hoog op en dreigen de maskers af te vallen bij het personeel en hun gasten.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers