TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:15 Sporza: Europees Preview Magazine
Sportmagazine.
«
»
19:05 Kinderen van de migratie
De meeste arbeidsmigranten waren nooit van plan in België te blijven. Ze deden alles om zoveel mogelijk te sparen, zodat ze geld naar hun familie konden sturen en zo snel mogelijk terugkeren.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Goulag, une histoire soviétique
In de zomer van 1939 sloten Duitsland en de Sovjet-Unie een niet-aanvalsverdrag: het Molotov-Ribbentroppact. En in september 1939 werd Polen verdeeld tussen Duitsland en Rusland.
«
»
22:15 Killing eve
Villanelle is in Rusland om haar familie te bezoeken en eindelijk antwoord te krijgen op al haar vragen omtrent haar kindertijd.
«
»
23:00 Killing eve
Als Villanelle eindelijk bij de Twaalf wordt ontboden en een nieuwe opdracht krijgt, staat haar een enorme teleurstelling te wachten. Eve is dolblij dat Niko de aanslag heeft overleefd.
«
»
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers