TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
14:00 Villa Politica Extra
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
15:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 North America with Simon Reeve
De recente droogteperiodes in Californië leiden tot veel bosbranden. Simon legt zijn oor te luisteren bij de brandweer die 24/7 in de weer is om branden in de toekomst te vermijden.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Misdaaddokters
Een diepgaand verslag kan de wetsdokter pas maken door het lijk open te snijden op de autopsietafel. Dat verslag verdedigt hij in de rechtszaal.
«
»
21:20 Trump takes on the world
In Azië flirt Trump met Kim Jong-un van Noord-Korea en begint hij een handelsoorlog met China. Trumps stijl is onorthodox, waarbij hij maximale druk afwisselt met maximale vleierij.
«
»
22:25 The Handmaid's Tale
Offred denkt na over de verhouding met haar moeder, terwijl ze haar weg probeert te vinden in Gilead. In Little America probeert Moira haar opgelopen trauma te verwerken.
«
»
23:20 The Handmaid's Tale
Een babyborrel zorgt voor problemen tussen Offred en Serena Joy. Offred confronteert zichzelf met de keuzes die ze gemaakt heeft en waardoor ze een dienstmaagd is geworden.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers