TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er oplossingen zijn tegen extreme verveling.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze vernemen dat ze bang is voor reigers.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop wil een kruk herstellen. Hij kan op de hulp van Klus en Lui rekenen. Maar het werkje heeft een nogal pijnlijk staartje.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tot afschuw van de trollen nodigt Poppy de Bergens uit voor een feest. Wolkie biedt aan een einde te maken aan de droogte als Knoest een dag zijn beste vriend wil zijn.
«
»
06:55 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Vollenbak voetbal
Sportmagazine.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Kroon der Zielen mist een edelsteen en de kat en zijn vrienden gaan op zoek. De steen blijkt in drie stukken gespleten, die in het bezit zijn van drie heksen.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Wanneer oma in de grot van de Croods komt wonen, maakt ze Grug helemaal gek en brengt ze Eep in verlegenheid in het bijzijn van enkele coole kids.
«
»
09:05 Hallo K3
Elk jaar worden in het flatgebouw van K3 de buren van het jaar verkozen. Wanneer Karen tot jurylid wordt gebombardeerd, maakt ze misbruik van deze positie.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc en Instagram, dat zijn twee handen op één buik. Op de social media-website vindt hij kook- en bakinspiratie in overvloed, zo ook voor zijn chocolate cookies met chai latte.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Lisa
Simon/Erik verdwijnt voor de politie hem kan vatten. Hij laat Lisa weten dat hij opnieuw onderduikt tot hij zijn onschuld bewezen heeft.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Hanne, Trudy en Jelle zijn terug van een weekendje Milaan. Voor Trudy en Jelle breekt een moeilijk moment aan wanneer Hanne haar koffers pakt om bij de Friends in te trekken.
«
»
14:25 Wittekerke
François leert Lotte golfen en hij geniet van elke minuut. Kevin heeft zwaar geblunderd als verzekeringsmakelaar, en dat heeft zware gevolgen.
«
»
15:35 Private Practice
Addisons relatie met Kevin wordt intenser terwijl Charlotte haar met operaties probeert te verleiden om naar St. Ambrose Hospital te komen.
«
»
16:40 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Een week geleden is het zoontje van rechter De Bondt op de spoedafdeling overleden.Vandaag hebben Blijlevens en Gijsbrecht een dagvaarding ontvangen wegens het niet verstrekken van medische hulp.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
Een Japanse reiziger moet een moeilijke keuze maken. De tas van een Canadese buspassagier zorgt ervoor dat ze opgepakt wordt. Een speurhond vindt iets in de prullenbak.
«
»
18:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
De commissaris gaat samen met Patrick pannenkoeken bakken op de benefiet die de nieuwe burgemeester organiseert ten voordele van Rode Neuzen Dag.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Lisa
Jonas leest de begrafenisrede voor op de uitvaart van zijn vader.Na de plechtigheid vertellen Dorine en Gert aan Jonas dat ze de strijdbijl willen begraven en Jonas tot CEO van Massa willen benoemen.
«
»
21:10 Met vier in bed
Op enkele kilometers van het toeristische Calpe ligt het schilderachtig stadje Benissa. In juli 2018 opende hier Abeniss Boutique B&B, het luxueuze gastenverblijf van Annelies en Christophe.
«
»
21:55 Axel Opgelicht
Toeristen boeken in Havana vaak een 'Casa Particular' om hun vakantie in door te brengen, maar oplichters liggen op de loer en op je locatie geraken blijkt geen sinecure.
«
»
23:10 Code 37
Enkele kassiersters werden op de parking van een supermarkt lastiggevallen. Ze werden verplicht om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes te kijken hoe de dader zich bevredigde.
«
»
00:15 Chicago P.D.
Atwater gaat undercover om een bende wapensmokkelaars te ontmantelen en ontdekt dat iemand uit zijn verleden reeds in de bende geïnfiltreerd is.
«
»
01:15 Private Practice
Addisons relatie met Kevin wordt intenser terwijl Charlotte haar met operaties probeert te verleiden om naar St. Ambrose Hospital te komen.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of je ook kan nadenken als je geen hersenen hebt.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers