TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Eva is geschokt door wat Werner haar vertelt en ze maken ruzie in de auto. Hij vraagt haar om te zwijgen, want volgens hem is niemand gebaat bij de waarheid.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 An Unfinished Life
Einar Gilkyson is een verbitterde boer die zichzelf en zijn ranch heeft verwaarloosd na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden. Op een dag staat Jean, zijn schoondochter, bij hem op de stoep.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Marshall raakt geobsedeerd door het redden van het milieu, nadat hij een documentaire over afval heeft gezien. Ook Barney heeft een nieuwe obsessie: hij bekent gevoelens te hebben voor een vrouw.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
Barney beseft dat hij gevoelens heeft voor Nora en denkt dat er iets met hem scheelt. Ondertussen gaat Robin op date met een man die zich gedraagt als een hond.
«
»
17:35 Modern Family
Cam bereidt een presentatie voor zijn studenten voor over hun toekomstplannen.
«
»
18:05 Modern Family
Phil denkt dat hij het droomhuis voor Pepper gevonden heeft. Mitch en Cam worden uitgenodigd voor een exclusief event.
«
»
18:35 The Simpsons
Het is Valentijnsdag en er worden druk valentijnskaartjes uitgedeeld in de klas van Lisa.
«
»
19:00 The Simpsons
Marge beschuldigt Homer ervan dat hij stilaan verslaafd geraakt aan bier. Hij ontkent ten stelligste dat hij een probleem heeft.
«
»
19:30 Magnum P.I.
Magnum en Higgins zoeken naar een gestolen urne van de overleden echtgenoot van een vrouw. Rick en TC confronteren een man die zich voordoet als voetballegende Andre Reed.
«
»
20:30 Hope Springs
Colin is een Britse artiest die door zijn verloofde gedumpt werd. Om zijn stukgelopen relatie te verwerken, vertrekt hij naar Amerika en belandt uiteindelijk in Hope Springs in Vermont.
«
»
22:20 Le Divorce
De pas afgestudeerde Isabel uit Californië besluit om haar zwangere zus Roxeanne, die in Parijs woont, op te zoeken. Een blij weerzien wordt het niet, want Roxy is in de steek gelaten door haar man.
«
»
00:30 Magnum P.I.
Magnum en Higgins zoeken naar een gestolen urne van de overleden echtgenoot van een vrouw. Rick en TC confronteren een man die zich voordoet als voetballegende Andre Reed.
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers