TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Op de Rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven. Samen met Annelien Coorevits bereidt hij côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
06:00 De sterrenkaart
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
06:30 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
07:00 Tot op het Bot: Het Rund
Wie aan rosbief denkt, denkt aan het traditionele gerecht van oma: rosbief met wortelen en erwtjes, en veel kroketten erbij! En dat is precies wat onze chef vandaag gaat maken.
«
»
07:20 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Passata / Bart Desmidt - Ceasar Dressing / Julie Baekelandt - Madeleines / Dagny Ros Asmundsdottir - Yoghurt Ice cream.
«
»
07:45 Soep!
Vietnamese Rijstsoep / Champignonsoep
«
»
08:00 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
08:30 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
09:00 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
09:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
09:45 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
10:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:30 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
10:50 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
11:30 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
12:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart! Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
12:40 De Chalet aan zee
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto.
«
»
13:25 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
13:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
14:15 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
14:35 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
15:05 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
15:25 Op de Rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven. Samen met Annelien Coorevits bereidt hij côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
15:55 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
16:20 De dagschotel
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
16:30 De zomertafel
Steffi Vertriest en Roger van Damme maken zomerse gerechten.
«
»
17:05 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
18:00 Njamma Mia!
Een Italiaans ontbijt, dat maakt Peppe vandaag in Njamma Mia! Hij zit in de Umbrische keuken, en die is redelijk basic. Het wordt dus een ouderwetse boerenomelet.
«
»
18:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
18:35 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique volgt het proces van cacaoboon tot chocolade, en dit op locatie in Centraal-Amerika.
«
»
18:55 Piet Patron
Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
19:25 Vlaanderen Kookt
Sabine Schepens is een 45-jarige verpleegster uit Merksem. Haar bananentaart met chocolade is wijd en zijd bekend en is ondertussen een echte klassieker geworden bij vrienden en familie.
«
»
19:40 Panklaar
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een Ceasar salad klaar in 20 minuten.
«
»
21:10 Steffi 's Healthy Pleasures
Het is dé guilty pleasure onder de desserts: chocomousse. Steffi steekt het vandaag in een gezond jasje. En nog beter: ze maakt er zelfs een hele taart van!
«
»
21:30 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
21:50 Vlaanderen Kookt
Jan houdt vandaag halt in Lennik, waar hij te gast is bij Mark Vekemans. Hij maakt een stoofpotje van reebok met een stevige portosaus.
«
»
22:15 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
22:45 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuïge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
23:30 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
23:55 BBQ vanavond?!
Gegrilde makreel met kropsla / Varkensribbetjes met boontjes en frambozen / Courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
00:15 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
00:45 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
01:15 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
01:40 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
02:05 De gezonde goesting
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
02:30 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een Ceasar salad klaar in 20 minuten.
«
»
02:55 Steffi 's Healthy Pleasures
Het is dé guilty pleasure onder de desserts: chocomousse. Steffi steekt het vandaag in een gezond jasje. En nog beter: ze maakt er zelfs een hele taart van!
«
»
03:10 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
03:35 Vlaanderen Kookt
Jan houdt vandaag halt in Lennik, waar hij te gast is bij Mark Vekemans. Hij maakt een stoofpotje van reebok met een stevige portosaus.
«
»
03:50 Bal National
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
04:15 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
04:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuïge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
04:50 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
05:15 BBQ vanavond?!
Gegrilde makreel met kropsla / Varkensribbetjes met boontjes en frambozen / Courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
05:30 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
05:55 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers