TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Xena, The Warrior Princess
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie Furiën een oordeel te vellen over Xena. De Furiën besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt.
«
»
12:10 Xena, The Warrior Princess
Xena, Gabrielle en Joxer beleven steeds opnieuw dezelfde dag, maar enkel Xena lijkt dit lijkt door te hebben...
«
»
13:10 Motorway Cops
Agenten zijn ter plaatse bij een ernstig ongeluk in Bradford, ze achtervolgen een vluchtende Golf GTI aan hoge snelheid en doen meer dan hun plicht om een 91-jarige te helpen die gestrand is op de M62
«
»
14:25 Xena, The Warrior Princess
Ares, de oorlogsgod, heeft de formule van een revolutionair metaal gestolen van Hephaestus. Xena wil Ares een lesje leren.
«
»
15:20 My Wife and Kids
Jr. en Vanessa kondigen aan dat ze in het huwelijksbootje willen stappen binnen de twee weken. Michael en Jay bieden aan om te helpen.
«
»
15:50 The Nanny
Sylvia is zeer ongelukkig wanneer Fran op aanraden van haar therapeut besluit alle mannen uit haar leven te bannen. Ze vreest dat haar dochter voor altijd vrijgezel zal blijven.
«
»
16:25 The A-Team
In een ogenschijnlijk vredig natuurreservaat in Kenia zijn een aantal wrede stropers aan het werk. Ze doden de kostbaarste dieren om dan veel geld te vragen voor hun pels of huid.
«
»
17:25 Relic Hunter
Sydney gaat naar Istanbul om de dood van een bevriende professor te onderzoeken. Nigel wordt ontvoerd door een groep brute Amazones.
«
»
18:25 Fresh off the Boat
Elaine geeft Jessica tips over hoe ze een betere band met grootmoeder Huang kan opbouwen. Louis stelt Emery voor te worstelen om het nieuwe jaar goed in te zetten.
«
»
18:50 What We Do in the Shadows
Nandor en Laszlo worden ontvoerd door een groep heksen. De rest moet Brooklyn inschakelen om hen te redden.
«
»
19:15 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt steeds vaker geconfronteerd met autodiefstallen.
«
»
20:30 The Transporter
Koerier Frank Martin vervoert alles zonder zich er vragen bij te stellen. Dan blijkt een van zijn pakjes een meisje te zijn. Hij heeft het er erg moeilijk mee om haar aan een bende uit te leveren.
«
»
22:15 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
22:45 Foute vrienden
De Foute Vrienden houden een oogje in het zeil aan de Vlaamse kust. Ze paraderen als strandwachters tussen de toeristen en proberen het zonnebaden in foute banen te leiden.
«
»
23:25 The Honest Supermarket: What's Really in Our Food?
Hannah Fry en Priya Tew onderzoeken aan de hand van enkele grensverleggende proeven waar ons voedsel werkelijk vandaan komt, en ten koste van wat dat eigenlijk allemaal gaat.
«
»
00:40 Snowfall
Ondanks hun voorzichtige aanpak komen Teddy en Franklin in opspraak, waardoor hun hele operatie in gevaar komt. Mel is nog steeds verslaafd.
«
»
01:35 My Wife and Kids
Jay wil dat Michael haar evenveel aandacht geeft dan Vanessa krijgt van Jr. Michael gooit het over een andere boeg.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers