TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Grantchester
Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het leven kwam. De man was een zakenpartner van de vader van Will.
«
»
03:25 Beyond Paradise
Op het open terrein van Abbott Moor stuit een wandelaar op de ijzingwekkende aanblik van een vrouw met een pijl door haar schouder. Het slachtoffer, Niamh Kirby, heeft haar aanvaller niet gezien en er is geen spoor van hun aanwezigheid.
«
»
04:20 Midsomer Murders
Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed, worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts. Ze wordt later dood gevonden met een injectiespuit in haar maag.
«
»
05:10 Midsomer Murders
Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed, worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts. Ze wordt later dood gevonden met een injectiespuit in haar maag.
«
»
06:00 Father Brown
Flambeau is verbijsterd als hij zijn vader weer ontmoet, die een plan in gedachten heeft.
«
»
06:55 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface en haar kompanen proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de moord op de eigenaar van Salem's Dolls, wiens lichaam wordt ontdekt in een afgesloten kamer.
«
»
07:50 Death in Paradise
Het team wordt in verwarring gebracht wanneer een toerist wordt neergestoken terwijl hij in zijn eentje een verdieping naar beneden reist in een hotellift. Het blijkt dat het slachtoffer ziek was en naar St Marie komen stond op haar bucketlist.
«
»
08:55 Murdoch Mysteries
Een zware brand verwoest een deel van Toronto. Het maakt Murdochs onderzoek naar de moord op twee jongedames er niet eenvoudiger op. Julia gaat de confrontatie met haar angsten aan.
«
»
09:55 Joanna Lumley's Britain
Joanna reist van Noord-Wales naar de West Country om te eindigen in Londen. Na een tussenstop in de leigroeve bij Blaenau Ffestiniog gaat ze naar Carmarthen, waar ze GoCompare-zanger Wynne Evans ontmoet.
«
»
10:50 Antiques Roadshow
De Roadshow is in Wollaton Hall in Nottingham. De experts bespreken onder andere een cocktailshaker in de vorm van een brandblusser, een speelgoedaapje en onderkleding van koningin Victoria.
«
»
11:55 Granite Harbour
Nadat er twee verdachte sterfgevallen worden gemeld, beginnen Lindo, Bart en het team een onderzoek dat hen naar de scheepvaartindustrie in Aberdeen en het drugsmilieu voert.
«
»
13:05 Agatha Raisin
De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer in Agatha's keuken een moordenaar sterft. Maar was hij wel het doelwit, of was Agatha het beoogde slachtoffer? Toni zet de zoektocht naar haar vermiste hond voort en Charles en Roy maken het laat in de pub.
«
»
14:05 The Madame Blanc Mysteries
Wanneer Raffy Ozanne dood wordt aangetroffen in zijn parfumerie, wordt Gloria's vriend Cooper verdacht. De vraag is wie er werkelijk schuilt achter het clownsmasker van de moordenaar.
«
»
15:00 Midsomer Murders
In het midden van een cirkel stenen wordt het stoffelijk overschot van een boer gevonden. De schuld wordt al snel aan de voeten van een groep moderne druïden gelegd. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
16:00 Midsomer Murders
In het midden van een cirkel stenen wordt het stoffelijk overschot van een boer gevonden. De schuld wordt al snel aan de voeten van een groep moderne druïden gelegd. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
16:55 Death in Paradise
Nadat een stroomstoring een ravage veroorzaakt, traceert het team de bron naar een substation en ontdekt een geëlektrocuteerd lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het een ongeluk. Nader onderzoek onthult echter een cryptocurrency complot.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Great Cities of the World
Joanna Lumley kent Parijs uit haar tijd als model, maar wil de lichtstad nu eens vanuit een ander standpunt bekijken. En dat doet ze letterlijk, vanuit een luchtballon. Daarna bezoekt ze de Notre-Dame.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Het team is in Sefton Park in Liverpool. De experts bespreken onder andere een in een kringloopwinkel gekochte mingvaas, waardevolle Beatles-memorabilia en een schilderij van George Melly.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Privédetective Freddie Pink, een jeugdvriend van Murdoch, is mogelijk betrokken bij een moordzaak. Murdoch gebruikt zijn nieuwste uitvinding om de waarheid te achterhalen.
«
»
21:00 Granite Harbour
Soldaat-korporaal Davis Lindo droomt van een baan bij de Scotland Yard nadat hij zijn opleiding bij de Royal Military Police heeft voltooid. Maar al snel wordt duidelijk dat hij bij de Schotse politie in Aberdeen wordt geplaatst.
«
»
22:10 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter, en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
23:10 Silent Witness
Nikki, Jack en het team komen voor nieuwe onverwachte wendingen te staan terwijl ze samen met de politie meerdere scenario's onderzoeken bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
00:15 Murdoch Mysteries
Julia wordt neergeschoten door een oude tegenstander. Eva Pearce is de aartsvijand van Murdoch en Ogden en ze lijkt te zijn teruggekeerd. Ogden moet uiteindelijk vechten voor haar leven.
«
»
01:00 Catch Me a Killer
Vijftien dode vrouwen worden gevonden in het township Atteridgeville, Zuid-Afrika. Micki en Erika nemen de zaak aan en al snel wordt er een nieuw lichaam ontdekt in een gruwelijke scène.
«
»
01:50 Father Brown
Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen. Hij wil de alleenstaande moeder Nell helpen, maar slaagt er niet in onderdak voor haar te vinden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers