TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Police Interceptors
De arrestatie van een vermoedelijke drugsdealer verloopt allesbehalve vlot en de agenten moeten zelfs pepperspray gebruiken om de man in de boeien te kunnen slaan.
«
»
15:10 Police Interceptors
Dan probeert een Vauxhall Meriva tot stilstand te brengen door een botsing uit te lokken, maar dat blijkt niet voldoende om de chauffeur te stoppen.
«
»
16:05 Married ... With Children
De familie Bundy is onderweg naar een schoenenbeurs, maar komen onderweg vast te zitten. Dit is een geluk bij een ongeluk, ze worden namelijk, onverhoopt, eigenaar van een goudmijn in New Mexico.
«
»
16:30 Married ... With Children
De familie Bundy en de familie D'Arcy hebben, hoe kan het ook anders, onenigheid over hun gezamenlijke goudmijn.
«
»
17:00 MacGyver
De zwaargewonde MacGyver komt terecht in het door de Sovjet-Unie gedomineerde Afghanistan en raakt bevriend met een Afghaanse jongen die hem mee naar huis neemt zodat hij daar kan herstellen, maar die kans krijgt MacGyver wellicht niet.
«
»
18:00 Police Interceptors
Coups en zijn hond Rambo maken samen met agenten uit Derbyshire en Leicester jacht op een bende die goederen uit vrachtwagens steelt.
«
»
18:55 Can't Pay? We'll Take it Away!
Een dealer van auto-onderdelen gooit roet in het eten nadat Stewart en Elmor een deal sluiten. De politie wordt opgeroepen om een huurder in Oost-Londen te verdrijven. Paul en Ben vallen een flat binnen en ontdekken zeer kwetsbare huurders.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
Maria wordt gevangen genomen en in Von Klinkerhoffens château geplaatst. Er worden drie pogingen gedaan om haar te redden. Ondertussen wordt de worst in een kast ontdekt.
«
»
20:35 Taken
Bryan, een gepensioneerde CIA-agent, gaat achter de ontvoerders van zijn tienerdochter aan in Europa. Bryan komt oog in oog te staan met een gevaarlijk netwerk aan meedogenloze vrouwenhandelaars.
«
»
22:15 Docu op VTM: The Hot List
«
»
23:15 Cheers
Sam wordt jaloers wanneer zijn indrukwekkende oudere broer Derek opduikt bij de bar en iedereen charmeert, inclusief diane, die weg van hem is. Sam heeft zelf een oogje op Diane, maar dat durft hij niet toe te geven.
«
»
23:45 Cheers
Diane heeft nog steeds iets met Sams broer en hij nodigt haar uit om met hem mee te gaan naar Parijs. Ze bekent hem dat ze van Sam houdt en gaat terug naar Cheers om hem nog één keer de kans te geven en te erkennen dat hij ook van haar houdt.
«
»
00:15 Police Interceptors
Coups en zijn hond Rambo maken samen met agenten uit Derbyshire en Leicester jacht op een bende die goederen uit vrachtwagens steelt.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers