TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Het is groot feest in Thailand, want Martijn is jarig! Ook in Spanje bij Joy is het feest en leert Dani de moeder van Joy kennen. In Frankrijk heeft Petri moeite met aardig doen tegen Thomas.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 SAS: Who Dares Wins Australia
Achttien Australische beroemdheden melden zich aan voor de zwaarste test uit hun leven. Bij hun aankomst worden de rekruten meteen blootgesteld aan een van de zwaarste proeven binnen de opleiding.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 MasterChef Australië
Voor de volgende groepsopdracht worden de deelnemers verwacht in kunstgalerij LUME in Melbourne.
«
»
12:50 SAS: Who Dares Wins Australia
De rekruten ondergaan een schokkende test van moed 30 meter boven de grond en een ondergrondse taak.
«
»
14:10 Achter gesloten deuren
Mariekes moeder is veroordeeld tot een gevangenisstraf met dwangverpleging nadat ze iemand opzettelijk heeft aangereden.
«
»
15:05 B&B zoekt Lief NL
De tijd begint te tikken in de B&B's. Bram maakt eindelijk de moeilijke keuze tussen Anna en Caroline. In Portugal proosten Marian en Ed op het leven tijdens een wijnproeverij. In Thailand voelt Simone afstand en spreekt dit uit naar Martijn.
«
»
16:15 Hell's Kitchen USA
Elke deelnemer wordt uitgedaagd om zijn lekkerste kippenvleugeltjes klaar te maken.
«
»
17:05 De Pfaffs
De Pfaffs zijn op de cruise aangekomen en daar moet natuurlijk op getoast worden, al lijkt het schip voor Sam en Nicolas meer op een ziekenboeg. Bompa heeft er ook al niet veel zin meer in, tot hij de pintjes en de vrouwen ontdekt.
«
»
17:45 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
18:15 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd AC Milan - Club Brugge, gespeeld in de competitiefase van de UEFA Champions League.
«
»
21:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Het zal je maar gebeuren: na 18 jaar huwelijk vertrekt je echtgenoot opeens naar het buitenland en laat nooit meer iets van zich horen. Kort daarna vallen talrijke aanmaningen in de brievenbus.
«
»
22:05 De haven
Kristof, Andy en David, riggers op de grootste scheepswerf van het land, moeten een enorm vrachtschip veilig in Droogdok 6 loodsen. Douaniers Marc, Wim en Peter speuren in een container naar cocaïne.
«
»
23:15 UEFA Champions League samenvattingen
Samenvattingen van gespeelde UEFA Champions League voetbalwedstrijden.
«
»
23:50 Meiden die rijden
Chauffeuse Nanda laat zien hoe het inzamelen van melk precies in zijn werk gaat, Vivi haalt grofvuil op in Rotterdam en nieuwe chauffeuse Esmee toert met haar truck door België en Frankrijk.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
00:50 Te bepalen
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers