TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:05 Flin & Flo
Flin heeft geen zin om in bad te gaan. Na een wilde achtervolging is het Flo nog steeds niet gelukt om hem in bad te steken. In de hoop om Flin op andere gedachten te brengen, vertelt hij het verhaal van de Modderige Modderdraak.
«
»
07:15 Hallo K3
Josje mist haar Friese familie en besluit terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel willen dat ze blijft en proberen alles om haar te overtuigen. Maar als Thijs het appartement van Josje overneemt vinden ze haar vertrek niet zo erg meer.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn. Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe willen graag helpen.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Kong: Koning van de apen
Richard en Botila hebben een krimpradiator waarmee ze de wilde aap kleiner kunnen maken. Aangezien Kong nu de wereld rondloopt op het formaat van een normale aap, kan hij niet langer vertrouwen op zijn sterke krachten om te overleven.
«
»
08:40 Maya de Bij
Willy ontvlucht de korf omdat hij daar te hard moet werken. Maya en hij vinden Slink de slak. Hij zit vast aan de grond door te weinig slijm. Slink moet water krijgen om slijm aan te kunnen maken.
«
»
08:50 Iedereen K3
Gerrit De Cock geeft de K'tjes en het publiek een kennismakingscursus drummen. Daarnaast tovert Hanne haar nagels om tot echte K3-glitternagels, kiest Marthe voor een lekkere brooddoos en sluiten ze daarna af met het liedje 'Als het binnenregent'.
«
»
09:10 Trolls: The Beat Goes On!
De trollenkinderen gaan liever 'glampen' met Guy dan eenvoudig kamperen met Knoest. De vrienden zijn op zoek naar een zeldzame bloem voor Poppy's halfjaardag, omdat Poppy altijd geweldige cadeaus geeft aan haar vrienden.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie en Sandrine André bereiden lijnbaars in zoutkorst, geserveerd met boterboontjes, gepofte tomaatjes en een frisse waterkerssalade.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Alfons wil van Jamila weten of ze nu toch verder gaat studeren. Vanessa probeert Mathias te overtuigen, maar hij stelt een voorwaarde. Paul denkt dat hij de touwtjes in handen heeft. Tot Joris plots opduik.
«
»
12:25 Milo
Fran is blij dat Liam zo begripvol reageert, maar blijft zich toch schuldig voelen. Roxanne doet de administratie op Kosmos en maakt van de gelegenheid gebruik om het kantoor van Hilde te doorzoeken.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Rudi heeft een krappe deadline te halen en krijgt hulp van Véronique. Zjef heeft een blauw oog opgelopen, waardoor Hanne zich vragen begint te stellen. Niko verveelt zich dood.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Christiaan bezoekt Ingrid in het ziekenhuis, maar hij moet daarna terug naar zijn pleegouders. John Hoekstra belandt in een coma na een mislukte drugsdeal. Zijn vader verdenkt Sham Abid.
«
»
15:30 White Collar
Om zijn vertrouwensband met de Pink Panters aan te scherpen, moet Neal een gevaarlijke vijand uit zijn verleden onder ogen komen. Peter vindt het moeilijk om zijn geheim voor Neal en Mozzie verborgen te houden.
«
»
16:35 Verschoten & zoon
Een komische reeks omtrent de gierige garagehouder René Verschoten. Zijn vrouw is een shopaholic. René's zoon is naar Amerika en zijn neef, Kevin, trekt bij hen in. Kevin komt in de garage werken.
«
»
17:10 Blind getrouwd
Voor Simen en Larissa en Thomas en Karlien is het na hun huwelijksreis back to reality. In Mexico voelen Jidse en Jorina zich steeds meer op hun gemak bij elkaar en hebben Jonas en Britt een openhartig gesprek over hun verschillende tempo's.
«
»
18:20 Milo
Roxanne helpt Hilde met de voorbereidingen voor haar etentje en vraagt om toestemming om de kast in het directiekantoor op Kosmos op te ruimen. Milo hoort dat Maud opnieuw is geweest en is bezorgd.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Wordt aangekondigd
«
»
20:05 Familie
Mathias praat openhartig met Vanessa en heeft één en ander op te biechten. Ilja wil niet meer naar school. Ook Georgine botst op een muur. Hanne mist Niko.
«
»
20:40 Wordt aangekondigd
«
»
20:40 Kotmadam Sarafian
Barbara is jarig en geeft een groot feest. Haar studenten zijn uiteraard ook van de partij en brengen een origineel cadeau mee. Delphine krijgt slecht nieuws en lucht haar hart.
«
»
21:50 Wordt aangekondigd
«
»
21:50 Alloo bij de Verkeerspolitie
Een zwalpende wagen wordt langs de kant gezet. De chauffeur blaast 1,03 promille, verliest meteen zijn rijbewijs en riskeert een boete van 2.000 euro. Een aannemer parkeert op het voetpad en betaalt met een glimlach een boete van 116 euro.
«
»
23:00 Wordt aangekondigd
«
»
23:00 Chicago Med
Ripley en Charles behandelen een patiënt met een obsessieve-compulsieve stoornis. Asher en Archer komen een vrouw tegen met een vreemd voorwerp in haar hart. Marcel komt in conflict met het hoofd oncologie.
«
»
00:00 Erfgenaam Gezocht
Axel keert terug naar Mol op zoek naar Jan Geboers, de erfgenaam van Franciska Vangestel. Dit keer komen ze elkaar eindelijk tegen, maar onverwacht komt er bij de verdeling van de erfenis een schokkend geheim aan het licht.
«
»
01:05 Wordt aangekondigd
«
»
01:05 White Collar
Om zijn vertrouwensband met de Pink Panters aan te scherpen, moet Neal een gevaarlijke vijand uit zijn verleden onder ogen komen. Peter vindt het moeilijk om zijn geheim voor Neal en Mozzie verborgen te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers