TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Alison en Mike denken dat al hun problemen van de baan zijn wanneer ze een groot landhuis erven. Maar het bouwvallige huis wordt bewoond door de geesten van de vorige eigenaars.
«
»
06:00 Father Brown
De onlangs vrijgelaten Sid gaat dineren bij Father Brown. Wanneer Sid plots vertrekt, volgt Father Brown hem naar een evenement waar Giles, zijn voormalige advocaat, geëerd wordt.
«
»
06:45 New Tricks
Het UCOS heropent de zaak van dr. Bernard Fletcher. Hij was een paleontoloog die in 2001 werd vermoord. De zaak leidt het team naar de geschorste patholoog die toen van de zaak werd gegooid.
«
»
07:35 Call the Midwife: Christmas Special 2021
Het team van Nonnatus House heeft de drukste eerste kerstdag ooit met een kraamafdeling vol met aanstaande moeders, die ieder hun eigen problemen hebben.
«
»
08:25 The Larkins
Het komt Pop ter ore dat het treinstation gaat sluiten. Met hulp van een onwillige Miss Chand en dorpsbewoners grijpt Pop de kans om het station te redden en tegelijk zijn portemonnee te spekken.
«
»
09:10 Midsomer murders
Deel 1. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen.
«
»
09:55 Midsomer murders
Deel 2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen.
«
»
10:40 Hope Street
Siobhan is in paniek wanneer Niamh na een logeerpartij bij haar beste vriendin Joanne niet thuiskomt.
«
»
11:25 All Creatures Great and Small
Siegfried krijgt slecht nieuws en raakt nog sneller geïrriteerd dan gewoonlijk. Helen ontdekt hoe hard James eigenlijk werkt, maar durft hem niet te helpen door haar vader in te schakelen.
«
»
12:15 Death in Paradise
Een jonge backpacker wordt dood teruggevonden in de badkamer van haar hostel. Het lijkt op zelfmoord waarom zou de toeriste een waszak meenemen als ze toch van plan was om zelfmoord te plegen?
«
»
13:05 The Coroner
Jane heeft een ontmoeting met een oude schoolvriendin als ze probeert uit te zoeken wie een tiener na een auto-ongeluk voor dood heeft achtergelaten.
«
»
13:50 Father Brown
Een race op een autocircuit wordt fataal voor één van de chauffeurs. Father Brown onderzoekt de zaak, maar dat is tegen de zin van inspecteur Sullivan, die zijn bemoeienissen meer dan zat is.
«
»
14:45 New Tricks
Het team wordt opgeroepen wanneer een DNA-test doet blijken dat een man niet schuldig is van een overval, maar ook dat zijn vader een dakloze was die vijftien jaar geleden werd gewurgd.
«
»
15:50 Agatha Raisin
Nadat Agatha uit de brandende hotelkamer van Wayne is gered, krijgen Toni en Roy de taak om op zoek te gaan naar Ronnie. Ze volgen hem naar de kelder van het hotel.
«
»
16:55 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd om een afpersingszaak te onderzoeken in de duistere wereld van de victoriaanse geneeskunde. Ze krijgt concurrentie van een nieuw detectivebureau.
«
»
17:55 Death in Paradise
Neville staat voor een raadsel wanneer het lichaam van een loterijwinnares die dood werd aangetroffen opeens is verdwenen.
«
»
19:00 Midsomer murders
Als een caféhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een strijdigheid tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Na Hannah Altmans onverwachte overlijden door een perspexdoos, onderzoeken Barnaby en Nelson of de beroemde goochelaar Gideon Latimer de schuldige is - of was hij het doel?
«
»
21:00 Grantchester
Na de dood van een lokale politicus is het dorp in de ban van nieuwe verkiezingen. Wanneer zijn zelfdoding moord blijkt te zijn geweest, moeten Will en Geordie op zoek naar de dader.
«
»
22:00 Grantchester
Als een Amerikaanse militair onder verdachte omstandigheden overlijdt, verandert een rustige dienst voor Will en Geordie in een gecompliceerde avond.
«
»
23:00 McDonald & Dodds
Wanneer een jonge vrouw bij klaarlichte dag op mysterieuze wijze omkomt in een druk park, worden McDonald en Dodds opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
00:40 Rosemary and Thyme
Als Laura en Rosemary tijdens een klus worden uitgenodigd voor een etentje bij Frances, vinden ze Frances dood in haar studeerkamer.
«
»
01:25 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een jongeman wordt vermoord aangetroffen in de bibliotheek, hij blijkt vergiftigd. Het onderzoek naar de daders brengt Phryne naar de joodse gemeenschap in Melbourne.
«
»
02:25 Father Brown
Een race op een autocircuit wordt fataal voor één van de chauffeurs. Father Brown onderzoekt de zaak, maar dat is tegen de zin van inspecteur Sullivan, die zijn bemoeienissen meer dan zat is.
«
»
03:10 Jonathan Creek
Jonathan en Maddy bundelen hun krachten met voormalig glamour-model en verslaggeefster Mimi om de moord op kluizenaar Ezra Carr te onderzoeken.
«
»
04:00 Grantchester
Na de dood van een lokale politicus is het dorp in de ban van nieuwe verkiezingen. Wanneer zijn zelfdoding moord blijkt te zijn geweest, moeten Will en Geordie op zoek naar de dader.
«
»
04:45 Grantchester
Als een Amerikaanse militair onder verdachte omstandigheden overlijdt, verandert een rustige dienst voor Will en Geordie in een gecompliceerde avond.
«
»
05:30 Ghosts
Alison wordt opgejaagd door de geesten. Ze probeert hen te negeren, maar dat lukt niet zo goed. Mikes pogingen om van het spookhuis een gezellige plek te maken, hebben rampzalige gevolgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers