
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
06:15 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
06:35 | Het weekmenu |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood (met Dagny Ros Asmundsdottir)
«
»
07:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:00 | Bal National |
In het perfecte vogelnestje zit een ei verstopt met een smeuïge vloeibare dooier. Bij deze klassieke gevulde gehaktbal hoort uiteraard een gladde tomatensaus. Simpelweg lekker met wat pasta erbij.
«
»
08:35 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
09:00 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
09:20 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
10:00 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
10:50 | De sterrenkaart |
Bart Desmidt deelt zijn twee Michelinsterren-waardige keukengeheimen en vertelt over de weg naar de sterren met zijn driekoppig topteam.
«
»
11:25 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
12:05 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
12:25 | Comfort Food |
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
12:50 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon.
«
»
13:20 | Het weekmenu |
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
14:10 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
14:35 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
14:55 | Piet patron |
In deze aflevering volgen we Cyriel, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
15:25 | Wild van wild |
De houtduif is een erg bekende wildsoort die iedereen ongetwijfeld al heeft zien vliegen in de vrije natuur.
«
»
16:00 | De Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
16:30 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
17:55 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
18:35 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
19:00 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
19:50 | Meesterlijke klassiekers |
Kaaskroket.
«
»
20:25 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft nog steeds een grote voorliefde voor groenten.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de spil van de Limburgse showbizz: Bert Meewis! Hij verrast ons met een vegetarische maaltijdsalade. Maar zoals we van hem gewoon zijn, ook heerlijk klassiek: gebakken champignons, frisée, boontjes en sloten room.
«
»
21:05 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
22:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart! Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
23:25 | De chalet aan zee |
De boys maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog - vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
00:20 | HAPeritief! (compilatie) |
aperitief & een hapje
«
»
00:45 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
01:05 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
01:55 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
02:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
03:05 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de spil van de Limburgse showbizz: Bert Meewis! Hij verrast ons met een vegetarische maaltijdsalade. Maar zoals we van hem gewoon zijn, ook heerlijk klassiek: gebakken champignons, frisée, boontjes en sloten room.
«
»
03:25 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
04:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:55 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart! Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
05:15 | De chalet aan zee |
De boys maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog - vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»