TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Onderbreking
«
»
09:10 Onderbreking
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Werner heeft last van zijn geweten en neemt André in vertrouwen. Constanze en Henning willen zijn zusje Manuela herdenken op haar sterfdag. Hildegard krijgt een pakje geleverd.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
15:00 The Rundown
Premiejager Beck aanvaardt nog een allerlaatste klus. In opdracht van de steenrijke Billy Walker reist hij naar het Amazonewoud om diens zoon Travis op te sporen.
«
»
16:40 Bless the Harts
Jenny gedraagt zich nogal competitief wanneer er bordspelletjes gespeeld worden. Betty mag meerijden met een politiewagen.
«
»
17:10 White Collar
Neal en Peter proberen uit te zoeken wat Neals vader gedaan heeft. Ondertussen beginnen ze een onderzoek naar een lid van de Ierse maffia.
«
»
18:00 Modern Family
Phil en Claire willen dat Alex wat minder tijd aan haar schoolwerk spendeert. Tijdens een avondje uit met Cam loopt Mitchell een oude vlam tegen het lijf.
«
»
18:25 Modern Family
Phil en Claire vieren hun huwelijksverjaardag. Wanneer de kinderen hen willen verrassen met ontbijt op bed, komen ze voor een grote verrassing te staan.
«
»
18:50 The Simpsons
Marge probeert vriendschap te sluiten met de nieuwe buren, maar wordt tegengewerkt door Homer. Teleurgesteld besluit ze alle nieuwe vriendschappen af te zweren.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart voelt zich schuldig wanneer hij met de hulp van Nelson een loopwedstrijd wint. Homer is razend wanneer hij verneemt dat de burgemeester het vuurwerk voor de nationale feestdag heeft afgeschaft.
«
»
19:40 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo is op zoek naar het motief wanneer burgers gegijzeld worden in een gevangeniscel. Bij het binnenvallen in de gevangenis ontdekt het team meer over de leefomstandigheden van de gevangenen.
«
»
20:35 Baywatch
De toegewijde strandwacht Mitch Buchannon maakt kennis met een nieuwe rekruut, Matt Brody, een winnaar van olympisch goud die zichzelf en zijn reputatie continu op het spel zet.
«
»
22:40 Face/Off
FBI-agent Sean Archer probeert al acht jaar Castor Troy op te sporen, de terrorist die verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon.
«
»
01:00 Eden
Terwijl de zoektocht naar Hedwig voortduurt, duikt wegkwijnende filmster Andy Dolan op als een vreemde en cruciale speler in haar verdwijning.
«
»
01:55 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers