TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Intersection
Omdat de koele Sally meer interesse heeft in carrière maken dan in haar echtgenoot Vince, stort hij zich in de armen van de jonge Olivia. Zij wil echter meer dan een vluchtige verhouding.
«
»
16:00 SAS: Who Dares Wins
De rekruten worden in paren van twee aan elkaar gekoppeld en moeten op elkaar vertrouwen. Ze maken een vrije val van 60 meter in een rotskloof en nemen een duik in ijskoud water.
«
»
17:00 The Magnificent Seven
Wanneer de vader van Nathan, ooit een slaaf, beschuldigd wordt van de moord op een blanke man, moeten de heren hem beschermen tegen een op wraak beruste menigte.
«
»
18:00 The World's Deadliest Weather
Een tornado zorgt voor een enorme ravage in Tuscaloosa, Alabama. Enkele studenten komen er oog in oog mee te staan en het ziekenhuis wordt overspoeld door honderden gewonden.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
Sergeant James Duffy en zijn team worden opgeroepen voor een man die een café kort en klein aan het slaan is. Hij zou ook al iemand bedreigd hebben met een mes.
«
»
19:55 De familie Backeljau
De strijd tussen de Backeljau's en de familie van Janine bereikt een hoogtepunt en wordt uitgevochten met bakstenen. De Bomma wordt verkozen tot bendeleider van 'M.C. 't Half Kieken'.
«
»
20:35 America's Got Talent: Extreme
De deelnemers strijden om een geldprijs van 500.000 dollar. Juryleden: Simon Cowell, Nikki Bella en Travis Pastrana.
«
»
22:15 Summer Shark Attack
Een gezin gaat op vakantie naar het Ozark-gebergte om er een jaarlijks vuurwerkfestival bij te wonen. Een groep gevaarlijke stierhaaien maakt echter een einde aan de feestvreugde.
«
»
00:00 The Magnificent Seven
Wanneer de vader van Nathan, ooit een slaaf, beschuldigd wordt van de moord op een blanke man, moeten de heren hem beschermen tegen een op wraak beruste menigte.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers