TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Martin, een advocaat, huurt Rosemary en Thyme in om zijn vervallen, ommuurde tuin te herstellen. Het is een zware job, maar Martin heeft gratis mankracht gevonden om de twee dames te helpen.
«
»
06:00 Father Brown
Wanneer een mysterieuze dief waardevolle spullen voor zijn neus blijft stelen, zoekt Hercule Flambeau Father Brown in Kembleford op om te vragen de ongewenste concurrentie uit te schakelen.
«
»
06:45 George Gently
Hoofdinspecteur Gently en rechercheur Bacchus onderzoeken de moord op de Duitse zakenman Günter Schmeikel, wiens lichaam op de bodem van een havendok werd teruggevonden.
«
»
08:15 Agatha Raisin
Tijdens een dorpsfestijn om het begin van de feestdagen in te luiden, dringt het tot Agatha Raisin en de rest van het dorp door dat er iets heel erg mis is met het spitvarken.
«
»
09:00 New Tricks
Het team van UCOS wordt onderzocht door een psychologe in het kader van een onderzoek naar ouderen op de werkvloer. Al snel blijkt dat ze een heel andere reden heeft voor haar bezoek.
«
»
09:50 Sister Boniface Mysteries
Wanneer een Duitse burgemeester Great Slaughter bezoekt om aanwezig te zijn bij een oorlogsherdenking, slaat het noodlot toe. Was het een tragisch ongeval of een boosaardig plan?
«
»
10:35 Midsomer murders
Rupert Smyth Webster is een excentrieke aristocraat die zijn statige landhuis in Warden Manor gebruikt als decor voor een satanisch experiment ter ere van de plaatselijke schrijver Ellis Bell.
«
»
11:30 Midsomer murders
Rupert Smyth Webster is een excentrieke aristocraat die zijn statige landhuis in Warden Manor gebruikt als decor voor een satanisch experiment ter ere van de plaatselijke schrijver Ellis Bell.
«
»
12:15 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeestje eindigt in een tragedie wanneer de gastheer van een plezierboottocht de volgende ochtend dood op het strand wordt aangetroffen. Hij werd met een harpoen doorboord.
«
»
13:10 Death in Paradise
Hoewel hij er zich niets van herinnert, bekent een man de moord op zijn baas. Neville vermoedt dat er meer aan de hand is en is vastberaden de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
14:00 Midsomer murders
De leden van het Midsomer Worthykoor vrezen voor hun leven wanneer bariton Connor Simpson een paar dagen voor een wedstrijd vermoord teruggevonden wordt. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak.
«
»
15:05 Midsomer murders
De leden van het Midsomer Worthykoor vrezen voor hun leven wanneer bariton Connor Simpson een paar dagen voor een wedstrijd vermoord teruggevonden wordt. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak.
«
»
16:00 George Gently
De oude Alfred Peachment wordt dood aangetroffen op het domein van een voormalig kindertehuis. Een oude vlam van Alfred vertelt Gently dat het slachtoffer mogelijk pedofiele neigingen had.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een skydiver lijkt in volle val vermoord te zijn, zijn keel was bij de landing overgesneden. Neville en het team duiken in de vlijmscherpe wereld van de social media.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1. Een man verdwijnt nadat hij per ongeluk is neergeslagen door een dronken dokter. De verdwijning is er de oorzaak van dat Barnaby tegenover Melvin Stockard, een oude tegenstander komt te staan.
«
»
20:05 Midsomer murders
Deel 2. Als er een lichaam uit de dorpsput wordt gehaald, is Barnaby ervan overtuigd dat Stockard hier op de een of andere manier bij betrokken is.
«
»
21:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Een belastinginspecteur wordt drijvend aangetroffen in een vat op een kermis. Hij deed onderzoek naar een illegale ciderfabrikant.
«
»
22:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Een belastinginspecteur wordt drijvend aangetroffen in een vat op een kermis. Hij deed onderzoek naar een illegale ciderfabrikant.
«
»
23:00 Gold Digger
Julia twijfelt of ze nog wel kan doorgaan met het huwelijk na alles wat ze over Benjamin te weten is gekomen. Ze vraagt haar dochter Della om raad, maar die blijkt helemaal gewonnen voor het huwelijk.
«
»
00:05 Temple
Daniel en Anna werken nauw en intensief samen in hun zoektocht naar een wetenschappelijke doorbraak voordat het te laat is.
«
»
00:50 Sherlock
De superspeurder is terug in Baker Street, maar deze keer bevinden de beroemde detective en zijn beste vriend zich in een wereld van stoomtreinen, huurrijtuigen en hoge hoeden.
«
»
02:20 Death in Paradise
Het is carnaval op Saint-Marie. Richard komt in aanraking met de duistere zijde van de showbusiness wanneer een comebackconcert eindigt met een moord.
«
»
03:15 The Outlaws
Een paar maanden later moeten de outlaws nog steeds het laatste deel van hun straf volbrengen. Maar ze ontdekken dat de criminele onderwereld nog niet klaar is met hen. Rani bivakkeert bij Christian, nadat ze door haar ouders het huis is uitgezet. 1/6
«
»
04:15 Peaky Blinders
De economische crisis en het opkomende fascisme hebben een voorname impact op de familie Shelby. Tommy Shelby zet zijn stappen in de politiek, maar zijn verleden ondermijnt al snel zijn positie.
«
»
05:10 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer een reeks moorden gekopieerd lijkt te zijn van scènes uit de boeken van een beroemde schrijver van moordmysteries, gaat Eliza op onderzoek. Ondertussen heeft de Duke problemen op zijn werk met een nieuwe hoofdinspecteur. 5/6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers