TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen Uitzending
«
»
06:35 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:55 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 Hallo K3
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven en gaat op zoek naar gezonde groentjes en recepten.
«
»
07:50 VLOGLAB #Stories
Sam komt hun uit de nood helpen met de platte band en zo kan het kamp nu echt beginnen! De kinderen volgen leuke workshops en de prakwar tussen Cédric en Tristan is on.
«
»
08:20 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:35 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Shaw moet een leider kiezen voor haar vernieuwde Power Rangers-TEAM, omdat Devon, Zoey en Ravi hier ruzie over maken.
«
»
09:30 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Trio van bruschetta & pasta puttanesca.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man doet op het politiekantoor aangifte dat zijn brievenbus gestolen is, maar algauw blijkt dat de daders het niet alleen op de brievenbus gemunt hebben.
«
»
12:25 Lisa
Jonas' wensen voor de toekomst bezorgen hem zowel geluk als kopzorgen. Er staat Katja een grote verrassing te wachten in 't Excuus.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Lars liegt tegen Marie over de reden waarom hij plots wel naar Londen wil verhuizen. Véronique zoekt ondertussen toenadering. Het politieonderzoek komt in een stroomversnelling terecht.
«
»
14:10 Ella
Ella kan voor Cindy niet langer verborgen houden dat zij het meisje op de foto is. De kapster vindt dat Ella Nicolas op de hoogte moet brengen, maar dat ziet ze niet zitten.
«
»
14:40 Ella
Ella kan met Arends hulp voorkomen dat Jens' organen worden verkocht. Zo redt ze zijn leven, al moet ze er opnieuw haar vrijheid voor opgeven.
«
»
15:15 Private Practice
Een verwarde patiënt moet door Violet worden overtuigd van het nut van een operatie. Cooper heeft een lastig gesprek met een van zijn patiënten.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules en de groep maken plannen voor een gezamenlijke vakantie. Wanneer Travis halsoverkop naar Hawaï verhuist, besluiten ze achter hem aan te gaan en daar hun vakantie door te brengen.
«
»
16:40 Baantjer
In de leeuwenkuil van Dierenpark Artis worden de resten van Willem Kraan gevonden. De Cock stelt vast dat het heel makkelijk was om deze moord te plegen, maar wie had er een motief?
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Brigitte en Eric worden opgeroepen: een vrouw zit in haar wagen en beweegt niet meer. Wanneer ze arriveren, merkt Brigitte dat de vrouw in shock is.
«
»
18:20 Lisa
Jonas mag zich volgens Ben niet isoleren van de buitenwereld. Katja valt van de ene verbazing in de andere.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Mieke is boos op zichzelf na de mislukte toenaderingspoging tot Niko. Ze stort haar hart uit bij Vanessa. Ian en Kato hebben een nieuw afspraakje.
«
»
20:35 Het Jachtseizoen
Jacques Vermeire en Walter Grootaers slaan op de vlucht en proberen uit de handen te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop. Slagen zij erin om de voortvluchtigen te vangen?
«
»
21:35 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht agenten tijdens hun werkshiften.
«
»
22:50 De Infiltrant
Karen moet een drastische stunt uithalen om te voorkomen dat haar baas Potvin op zijn bestemming raakt. Danny probeert ondertussen de laptop met de belastende info van Karens broer terug te krijgen.
«
»
23:50 Private Practice
Een verwarde patiënt moet door Violet worden overtuigd van het nut van een operatie. Cooper heeft een lastig gesprek met een van zijn patiënten.
«
»
00:50 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers