TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen Uitzending
«
»
13:20 The Graduate
De pas afgestudeerde rijkeluiszoon Ben weet met zichzelf geen blijf. Hij besluit in te gaan op de avances van de veel oudere Mrs. Robinson, een vriendin des huizes. Maar dan ontmoet hij haar dochter.
«
»
15:20 The A-Team
Ex-gokker Jim Sullivan en dochter Patty hebben van hun ranch een tehuis voor kinderen gemaakt.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat één van hun aartsrivalen op oorlogspad is en elk dorp in de buurt wil vernietigen.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Het team treft enkele kopieën van Baal aan en moet uitzoeken welke de echte is.
«
»
18:05 Police Interceptors
In Nottingham achtervolgen de agenten een man die zijn contactverbod heeft verbroken. Telkens opnieuw slaagt de man erin om de spijkermat van Bruce Arnold te ontwijken.
«
»
19:00 The World's Deadliest Weather
In september 2019 kregen de Bahama's het zwaar te verduren door orkaan Dorian. - In Alaska waagt een duo kajakkers zich gevaarlijk dicht bij een gletsjer.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:35 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy trekken naar Cyprus voor een avontuur met een goedkope huurauto. Ze testen er ook een nieuwe sport: waterskiën met auto's.
«
»
21:30 Last Action Hero
Het leven van actieheld Jack Slater wordt op zijn kop gezet wanneer een magisch bioscoopkaartje de elfjarige superfan Danny recht naar Jacks filmwereld transporteert.
«
»
23:45 Police Interceptors
In Nottingham achtervolgen de agenten een man die zijn contactverbod heeft verbroken. Telkens opnieuw slaagt de man erin om de spijkermat van Bruce Arnold te ontwijken.
«
»
00:35 Stargate SG-1
Het team treft enkele kopieën van Baal aan en moet uitzoeken welke de echte is.
«
»
01:25 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers