TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Onderbreking
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Hannes vraagt Maja om nog eens rustig over haar beslissing na te denken. Florian gaat iets drinken om zijn liefdesverdriet te vergeten. Hij ontmoet daar een vrouw en ze belanden in bed.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 Second Opinion
Tijdens een belangrijke vergadering krijgt zakenvrouw Ivy plots last van duizeligheid en hoofdpijn en valt ze flauw. Ze gaat vervolgens in behandeling bij dr. Mark.
«
»
16:35 Perfect Harmony
Er heerst onenigheid binnen het koor, waarop Arthur besluit om Adams, het alfavrouwtje van het koor, mee te nemen op een jachtuitje. Ginny vindt dit echter geen goed idee.
«
»
17:00 Timeless
De tijdreizigers krijgen hulp van auteur Ian Fleming wanneer ze naar nazi-Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog reizen om Flynn tegen te houden.
«
»
17:50 Superstore
Amy en Mateo deinzen er niet voor terug om vals te spelen om zo een kostuumwedstrijd voor medewerkers te winnen. De hoofdprijs: een extra verlofdag.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam ontdekt dat Beverly hem gemanipuleerd heeft nadat hij haar verteld had dat de schooluitstap naar Hersheypark geannuleerd werd, omdat hij niet wou dat zijn moeder als begeleider mee zou gaan.
«
»
18:45 The Simpsons
Wanneer de Simpsons naar een STEM-bijeenkomst gaan, valt Lisa voor de croonende jazzpianist Brendan. Ondertussen ontdekt Bart dat hij van scheikunde houdt.
«
»
19:10 The Simpsons
Mr Burns denkt dat het einde van de wereld nabij is. Dr. Frink moet heel Springfield testen om te bepalen wie de moeite waard is om gered te worden. De Simpsons zijn geschokt door de uitkomst.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich verraden nu Leonard is teruggekeerd van zijn lange reis en al zijn tijd wil spenderen met Penny in plaats van met hem. Ook Howard voelt zich slecht.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Raj organiseert een schattenjacht. De vrienden worden in drie duo's opgedeeld en gaan op zoek naar een gouden munt. Vooral Penny en Sheldon gaan helemaal op in de speurtocht.
«
»
20:35 After Earth
De aarde is onbewoonbaar geworden en Nova Prime is de nieuwe thuisbasis van de mens. Na een meteorietenstorm stranden generaal Cypher en zijn zoon Kitai echter op de spookplaneet aarde.
«
»
22:25 Morning Glory
Tv-producer Becky gaat aan de slag bij de ochtendshow Daybreak. Ze moet meteen een collega ontslaan en de legendarische nieuwslezer Mike Pomeroy overtuigen de job over te nemen.
«
»
00:30 Timeless
De tijdreizigers krijgen hulp van auteur Ian Fleming wanneer ze naar nazi-Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog reizen om Flynn tegen te houden.
«
»
01:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers