TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Onderbreking
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Hannes vraagt Maja om nog eens rustig over haar beslissing na te denken. Florian gaat iets drinken om zijn liefdesverdriet te vergeten. Hij ontmoet daar een vrouw en ze belanden in bed.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 Second Opinion
Tijdens een belangrijke vergadering krijgt zakenvrouw Ivy plots last van duizeligheid en hoofdpijn en valt ze flauw. Ze gaat vervolgens in behandeling bij dr. Mark.
«
»
16:35 Perfect Harmony
Er heerst onenigheid binnen het koor, waarop Arthur besluit om Adams, het alfavrouwtje van het koor, mee te nemen op een jachtuitje. Ginny vindt dit echter geen goed idee.
«
»
17:00 Timeless
De tijdreizigers krijgen hulp van auteur Ian Fleming wanneer ze naar nazi-Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog reizen om Flynn tegen te houden.
«
»
17:50 Superstore
Amy en Mateo deinzen er niet voor terug om vals te spelen om zo een kostuumwedstrijd voor medewerkers te winnen. De hoofdprijs: een extra verlofdag.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam ontdekt dat Beverly hem gemanipuleerd heeft nadat hij haar verteld had dat de schooluitstap naar Hersheypark geannuleerd werd, omdat hij niet wou dat zijn moeder als begeleider mee zou gaan.
«
»
18:45 The Simpsons
Wanneer de Simpsons naar een STEM-bijeenkomst gaan, valt Lisa voor de croonende jazzpianist Brendan. Ondertussen ontdekt Bart dat hij van scheikunde houdt.
«
»
19:10 The Simpsons
Mr Burns denkt dat het einde van de wereld nabij is. Dr. Frink moet heel Springfield testen om te bepalen wie de moeite waard is om gered te worden. De Simpsons zijn geschokt door de uitkomst.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich verraden nu Leonard is teruggekeerd van zijn lange reis en al zijn tijd wil spenderen met Penny in plaats van met hem. Ook Howard voelt zich slecht.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Raj organiseert een schattenjacht. De vrienden worden in drie duo's opgedeeld en gaan op zoek naar een gouden munt. Vooral Penny en Sheldon gaan helemaal op in de speurtocht.
«
»
20:35 After Earth
De aarde is onbewoonbaar geworden en Nova Prime is de nieuwe thuisbasis van de mens. Na een meteorietenstorm stranden generaal Cypher en zijn zoon Kitai echter op de spookplaneet aarde.
«
»
22:25 Morning Glory
Tv-producer Becky gaat aan de slag bij de ochtendshow Daybreak. Ze moet meteen een collega ontslaan en de legendarische nieuwslezer Mike Pomeroy overtuigen de job over te nemen.
«
»
00:30 Timeless
De tijdreizigers krijgen hulp van auteur Ian Fleming wanneer ze naar nazi-Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog reizen om Flynn tegen te houden.
«
»
01:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers