TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 The North Water
Drax ziet een mogelijkheid om te ontsnappen. Otto's visioen wordt werkelijkheid als Sumner tijdens de jacht op een beer te ver afdwaalt in de ijzige wildernis.
«
»
06:00 Death in Paradise
Een vissersdorp staat in rep en roer bij de aankomst van de festival queen die een jaarlijks evenement moet opluisteren. Groot is de consternatie wanneer de vrouw dood wordt teruggevonden.
«
»
06:50 Death in Paradise
Het team wordt opgeschrikt door een tweede moord, die te maken heeft met de dood van Tiana, koningin van het festival. Er is een nieuw spoor, gelinkt aan een telefonische oproep.
«
»
07:45 Around the World in 80 Days
Het trio is al aan boord van het schip naar Liverpool. Maar Fogg maakt zich toch zorgen. Er is de ansichtkaart met enkel het woord 'lafaard' op geschreven. Fogg weet wie die kaart heeft geschreven.
«
»
08:35 Midsomer murders
Rupert Smyth Webster is een excentrieke aristocraat die zijn statige landhuis in Warden Manor gebruikt als decor voor een satanisch experiment ter ere van de plaatselijke schrijver Ellis Bell.
«
»
09:30 Midsomer murders
Rupert Smyth Webster is een excentrieke aristocraat die zijn statige landhuis in Warden Manor gebruikt als decor voor een satanisch experiment ter ere van de plaatselijke schrijver Ellis Bell.
«
»
10:20 All Creatures Great and Small
Een bekende uit het verleden van Helen keert terug naar Darrowby. Tristan heeft bedenkingen over de beslissing die hij heeft genomen.
«
»
11:05 The Larkins
Het komt Pop ter ore dat het treinstation gaat sluiten. Met hulp van een onwillige Miss Chand en dorpsbewoners grijpt Pop de kans om het station te redden en tegelijk zijn portemonnee te spekken.
«
»
12:05 Agatha Raisin
Wanneer Agatha hoort dat haar ex-verloofde James Lacey terugkeert naar Carsely, vertrekt ze naar het afgelegen dorp Fryfam om hem te ontlopen.
«
»
13:05 Agatha Christie's Marple
Een beroemde Hollywood-ster en haar echtgenoot verhuizen naar St. Mary Mead, maar hun komst wordt overschaduwd door een tragedie wanneer een fan tijdens een tuinfeest wordt vergiftigd.
«
»
14:55 Hope Street
Het is de dag van het huwelijk van Clint en Nicole en Finns 15-jarige dochter Niamh is in de stad om de feestelijkheden bij te wonen.
«
»
15:55 New Tricks
De ontdekking van de overblijfselen van slager Harry Eldridge, 33 jaar na zijn verdwijning, doet het UCOS-team de zaak heropenen van de moord op Dr Simon Lockhart.
«
»
16:55 Death in Paradise
Neville belandt in het ziekenhuis nadat hij tijdens het beachvolleyballen door een insect wordt gebeten.Tijdens zijn verblijf pleegt een verpleegkundige zelfmoord.
«
»
18:00 Sister Boniface Mysteries
Wanneer een Duitse burgemeester Great Slaughter bezoekt om aanwezig te zijn bij een oorlogsherdenking, slaat het noodlot toe. Was het een tragisch ongeval of een boosaardig plan?
«
»
19:00 Midsomer murders
Troy helpt een functionaris van Natuurbehoud bij een onderzoek naar de illegale verkoop van vogeleieren.
«
»
20:05 Midsomer murders
Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.
«
»
21:00 Father Brown
Aan Lady Felicia's exuberant nieuwjaarsfeestje komt een abrupt einde wanneer een belangrijke gast vermoord wordt teruggevonden.
«
»
22:05 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank wordt de hoofdverdachte in een moordzaak.
«
»
23:00 Grantchester
1953. In het dorpje Grantchester geniet de jonge dominee Sidney Chambers van zijn vrije ochtend, die hij doorbrengt met zijn vriendin Amanda Kendall, op wie hij heimelijk verliefd is.
«
»
00:00 Silent Witness
De politie schiet per ongeluk een tienermeisje dood en probeert vervolgens de fout te verdoezelen. Het incident zet een aantal gebeurtenissen in werking.
«
»
00:55 Gold Digger
Julia brengt Benjamin naar haar huis in Devon. Hij is verrast door haar rijkdom. Ze komen er Ted tegen en het komt tot een confrontatie, waarna Julia voorstelt om terug te keren naar Londen.
«
»
01:50 Noughts and Crosses
Zowel de Hadleys als de McGregors wonen de plechtige parade van Callums militaire school bij. Meggie herkent een vertrouwd gezicht uit het verleden. Kamals speech zorgt voor controverse.
«
»
02:50 Father Brown
Aan Lady Felicia's exuberant nieuwjaarsfeestje komt een abrupt einde wanneer een belangrijke gast vermoord wordt teruggevonden.
«
»
03:35 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank wordt de hoofdverdachte in een moordzaak.
«
»
04:25 This Is Going to Hurt
Adam trekt na zijn pijnlijke relatiebreuk tijdelijk in bij Greg. Om uit de kosten te geraken, neemt hij een extra baantje aan in een privéziekenhuis. Shruti maakt indruk tijdens een drukke nachtshift.
«
»
05:05 World on Fire
Tom heeft dienst genomen bij de Royal Navy en zet met de HMS Exeter de achtervolging in op het Duitse slagschip de Graf Spee. Wat volgt is een brutale en bloederige krachtmeting.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers