TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Brandweerman Sam
«
»
06:10 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk verwijt Moominpapa dat hij een slecht voorbeeld is voor Moomintrol. Moominapa besluit een eigen zaak te beginnen. Hij is hele dagen op kantoor en zijn gezin begint hem te missen.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop is in zijn keukentje met een mattenklopper een tapijt aan het uitkloppen. Kwebbel komt binnen en heeft kiespijn. Plop zal haar wel verzorgen en geeft haar een glaasje Plopmelk.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Lui wil radijsjes planten in de tuin van Plop. De vogels mogen de zaadjes uiteraard niet opeten en daarom poot hij een vogelverschrikker neer. Die draagt de kleren van de postbode.
«
»
06:40 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Hallo K3
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub.
«
»
07:30 Skilz
Kamiel en Quinten zijn erin geslaagd zich onopgemerkt te verstoppen in een gesloten pretpark, de plaats waar de uitgestorven steen van Wannes zich zou moeten bevinden
«
»
07:45 Skilz
De steen van Wannes schept tot grote spijt van onze vrienden geen duidelijk beeld over de kracht en energie van neergedaalde meteorieten.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:00 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:20 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: steak met chimichurri saus, geroosterde sla en trostomaat & spread van erwten, munt en pistache.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een noodoproep naar aanleiding van geweerschoten in een woonwijk. Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Alles wijst in de richting van roofmoord.
«
»
12:30 Lisa
Lisa en Jonas hebben een hoogoplopende discussie. De Drift-campagne slaat in als een bom. Vic houdt de boel recht op Massa. De Keetal kan niet opengaan wegens vandalisme.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Niko nodigt zijn overburen Erik en Myriam uit om bij hem te komen aperitieven. Kan hij op die manier meer over hen te weten komen? Mathias steunt de plannen van Véronique.
«
»
14:10 David
David bereidt met Lotte en Sander zijn tentoonstelling voor en hij is verrast dat er met zijn schilderijen geld te verdienen valt. Herman beslist om terug aan het werk te gaan.
«
»
14:35 David
Het gaat niet goed met oma Klaerhout. Terwijl Sofie de rest van de familie verwittigt, blijft Herman bij zijn moeder in het rusthuis. Andrea gaat terug in haar eigen huis wonen.
«
»
15:05 Night Shift
Joey, TC en Gwen proberen een gewonde skydiver te redden nadat die een bijna dodelijke val maakte.
«
»
16:05 Cougar Town
Wanneer Bobby zijn geluksbrengende golfpet vergeet op de vooravond van zijn professionele golftoernooi stuurt Jules Travis met de pet naar zijn vader en Andy.
«
»
16:25 Cougar Town
Hoewel ze erg goed beseft dat Travis misschien de grootste misstap van zijn leven aan het begaan is, houdt Jules zich op de achtergrond. Ondertussen probeert Grayson Travis beter te leren kennen.
«
»
16:45 Aspe
Eddy Hemrechts is patiënt van een psychiatrische instelling en wordt op een ochtend dood teruggevonden in een van de paardenstallen van de instelling.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw zoekt Eric en Brigitte op omdat ze vermoedt dat haar moeder onder verdachte omstandigheden is overleden.
«
»
18:25 Lisa
Lisa krijgt een onverwacht voorstel. Lars en Olivia wachten vol anticipatie op de finale van de Drift-campagne. Suzanne leert Reinhout kennen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Brahim heeft het perfecte huurhuis gevonden. Benny stelt voor om mee te gaan kijken. Louise, Kato en Jelle worden rondgeleid op hun kot.
«
»
20:35 Liefde voor Muziek
In deze reünieaflevering blikken de deelnemers terug op hun unieke muzikale avontuur, elkaars gewoontes, de hoogtepunten en er passeren ook nieuwe verhalen en nooit eerder getoonde beelden de revue.
«
»
21:55 Luc & Bart: Een paar apart
Luc Appermont en Bart Kaëll zijn al 40 jaar een koppel, maar dat hielden ze 30 jaar geheim. Samen met vrienden en collega's vertellen ze over de weg die ze de voorbije 40 jaar samen hebben afgelegd.
«
»
22:55 Kan u de vraag nog eens herhalen?
Guga Baúl heeft weer een lading gerecycleerde quizvragen opgediept. Drie kandidaten mogen een van de drie Bekende Vragenstellers kiezen: Bart Kaëll, Mathias Coppens of Lieven Scheire.
«
»
00:05 Night Shift
Joey, TC en Gwen proberen een gewonde skydiver te redden nadat die een bijna dodelijke val maakte.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers