TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Maja is bang en geeft het bewijsmateriaal aan Ariane, die het vervolgens samen met Erik vernietigt. Maja vertelt Florian wat er gebeurd is. Hij is verbijsterd en beseft dat Erik een crimineel is.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Dating to Kill
De alleenstaande Jessica en haar achttienjarige dochter Tessa hebben een goeie band. Dat verandert wanneer Tessa een relatie begint met een oudere man.
«
»
16:15 Modern Family
De familie gaat wijn proeven en verblijft in het huis van Hayleys baas waar maar één regel geldt: raak de tiara niet aan. Gloria en Mitchell zijn uitgenodigd op een feestje in het huis van Oprah.
«
»
16:40 White Collar
Terwijl Neal zich verder verdiept in het mysterie van de Codex, neemt Peter een geklasseerde spionagezaak aan met zijn ex-vriendin Jill.
«
»
17:30 Modern Family
Wanneer Jorge, de ex-vriend van Gloria, op bezoek komt, begint Jay te twijfelen aan wie de echte vader van Manny is. Phil is vastberaden om het perfecte cadeau voor Claire te vinden.
«
»
17:55 Modern Family
Wanneer Haley te horen krijgt dat haar baas op zoek is naar een speciaal product, grijpt ze haar kans om indruk te maken. Mitchell neemt Cam mee als passagier in een politiecombi.
«
»
18:25 Parks & Recreation
Leslie en Ron gaan naar Indianapolis voor een onderscheiding. Tijdens hun verblijf ontdekt Ron dat zijn favoriete steakhouse gesloten is en Leslie denkt dat Chris vreemdgaat met Ann.
«
»
18:55 The Simpsons
Lisa is kwaad op Marge nadat die gezegd heeft dat ze niet van Lisa's jazzmuziek houdt. Marge neemt Lisa mee op een tripje naar Capitol City om het goed te maken.
«
»
19:15 The Simpsons
Wanneer Maggie niet in slaap kan vallen, vertelt Homer haar een verhaaltje over een trip die de Simpsons samen met de Flanders naar de Grand Canyon maakten.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo heeft het moeilijk wanneer een van zijn informanten vermoord wordt tijdens een gezamenlijke missie van de FBI en het S.W.A.T.-team.
«
»
20:35 Renegades
Tijdens een missie in de Balkan ontdekt een Amerikaanse marine-eenheid een enorme hoop goud op de bodem van een meer.
«
»
22:30 Stumptown
Dex moet een onderzoek instellen naar de verloofde van een bruid omdat er twijfels ontstaan zijn over de huwelijksvoorwaarden. Ze roept de hulp in van Hoffman.
«
»
23:20 Homeland
De oorlogsretoriek van president Hayes doet de spanningen tussen de VS en Pakistan oplopen. Terwijl de CIA haar op de hielen zit, gaat Carrie samen met Yevgeni op zoek naar de vluchtrecorder.
«
»
00:15 S.W.A.T.
Hondo heeft het moeilijk wanneer een van zijn informanten vermoord wordt tijdens een gezamenlijke missie van de FBI en het S.W.A.T.-team.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers