TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Hell's Kitchen
Na een verrasende eliminatie moeten beide teams een nieuw plan bedenken. Tijdens de Zeven ZeeŽn-Zeevruchtenuitdaging nemen de chef-koks het op tegen een chef naar keuze uit het andere team.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Blind getrouwd USA
De grote dag is aangebroken: de koppels moeten beslissen of ze getrouwd zullen blijven of niet. Wie stapt er samen de toekomst tegemoet en voor wie stopt het avontuur hier?
«
»
14:30 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
15:25 Neighbours
Dipi en Pierce voelen zich niet langer schuldig over hun bedrog. Jane legt een verband tussen Nicolettes aanwezigheid in Londen en de dood van Mrs Mangel en confronteert haar dochter hiermee.
«
»
15:55 Sturm der Liebe
Michael wil samenwerken met een bekende neuroloog. Ariane probeert Rosalie te chanteren. Zal ze haar campagnebelofte hierdoor doorbreken? Florian besluit te breken met zijn broer.
«
»
16:50 Achter gesloten deuren
Rosanne en Marco hebben samen een goedlopende discotheek. Dan wil Marco verbouwen, maar de winst lijkt spoorloos verdwenen. Durft Rosanne haar verhouding en financiŽle verspilling te bekennen?
«
»
17:45 Hell's Kitchen
De resterende chefs gebruiken kookboeken uit Gordons 'Hell's Kitchen'-bibliotheek om de ingrediŽnten voor hun volgende opdracht te bepalen.
«
»
18:40 De Pfaffs
Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma op de televisie en ze heeft een fotoshoot voor een magazine.
«
»
19:10 Home and Away
Ziggy is woedend wanneer ze ontdekt dat Tane op de hoogte was van het bedrog van Nikau en dat voor haar verzwegen heeft. Ryder excuseert zich bij Mac voor het gedrag van Chloe.
«
»
19:40 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
20:35 Help, Mijn Man Is een Klusser
In het zuidelijk gelegen Ossendrecht roept de hoogzwangere Michelle de hulp in van John. Met haar 6-jarige zoontje Devon en haar Belgische man, de 23-jarige Sam, woont ze in een huis waar niets af is.
«
»
21:55 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
We zijn bij de eerste rijles van de zeventienjarige Charlotte en maken kennis met haar zus Anne-Marije van negentien die al chauffeuse is. Amy vertelt hoe ze haar mannetje staat in dit mannenberoep.
«
»
22:50 Villa Zuid-Afrika
Realityreeks over Kathleen Aerts (K3) en haar gezin die een guesthouse openen in Zuid-Afrika.
«
»
23:55 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
00:50 Steenrijk, Straatarm
Paardenhandelaren Denise van der Lee & Nick van Delft uit Ouderkerk aan de Amstel ruilen van huis en haard met de familie Van Krimpen uit Hoorn.
«
»
01:40 Tommy Teleshopping
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers