NRJ klaar voor nieuw radioseizoen

vrijdag 9 augustus 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Emma Salden is een van de DJ's die er -nu bijna een jaar geleden- ook bij was: de start van NRJ. Ze combineerde haar werk voor de zender met haar studie 'Radio aan het Ritcs.

Nu dit jonge talent afgestudeerd is, heeft ze alle tijd om haar passie voor het medium radio met de NRJ-luisteraar te delen. Vanaf 2/9 is ze elke week van maandag t.e.m. donderdag te horen tussen 19.00 en 22.00 uur. Met een flinke portie hits en veel urban muziek.


Het jongste radiotalent van Vlaanderen vind je bij NRJ. Maar net zoals in elk team is er ook ervaring nodig. Stijn Smets maakte jarenlang radio bij Studio Brussel, Donna en MNM en mag nu zijn stem aan NRJ lenen. Hij zal regelmatig te horen zijn en inspringen waar nodig. Je kan Stijn ook kennen van TMF, waar hij een hele tijd VJ was.

NRJ Nightlife
Dit najaar zorgt NRJ in het weekend voor alles wat je nodig hebt om in hogere party-sferen te komen. Op zaterdag en zondag (van middernacht tot 3.00 uur) wordt er live uitgezonden vanuit discotheek Carré. Op zaterdag met uptempo beats, op zondag kleurt het vanuit Carré helemaal Urban.

Om de luisteraar alvast in de stemming te brengen zal DJ Gascar op zaterdag en zondag tussen 23.00 en 0.00 uur een preshow draaien, om op te warmen. Op zondag maakt hij deze show samen met ex-wereldkampioen beatboxen Fatty K en zal de focus liggen op Urban-muziek.

Taxi Toon
Toon Smet zal de NRJ-luisteraar in de vierdelige podcast-reeks 'Taxi Toon' meenemen in zijn taxi. Samen met een bekende artiest rijdt hij een traject dat deze artiest regelmatig aflegt. Onderweg hebben ze een uitgebreid gesprek over het leven en het werk van de artiest. Doortastend en diepgaand, ideaal voor een lange rit of een lange file.

Vanaf 4 september is de eerste aflevering te beluisteren op alle courante podcast-platformen.

Open Mic
Verder is er dit najaar een nieuwe editie van NRJ Open Mic Hip Hop. Na een succesvolle eerste editie gaat NRJ in de ochtendshow vanaf midden oktober opnieuw op zoek naar raptalent in Vlaanderen. Wie wordt de opvolger van Astro? Misschien ben jij het wel? Inschrijven kan nu al door een mailtje te sturen naar info@nrjbelgie.be.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers