Nostalgie viert nationale feestdag met ultieme Belgische classics in 'Best Tof Belgium'

zaterdag 20 juli 2019
Foto: © Nostalgie 2019

Zondag 21 juli vanaf 12.00 uur brengen Nostalgie Vlaanderen ťn Nostalgie WalloniŽ samen 'Best Tof Belgium', een tweetalige nationale uitzending waarin Evy Gruyaert en Jean-Marie De Bol op zoek gaan naar dť ultieme Belgische Classic.

Evy Gruyaert ('40 Something', zaterdag 10.00-12.00 uur): 'J'aime La Vie', 'The Way To Your Heart', 'Pump Up The Jam', 'Ik Hou Van U', 'Le Plat Pays', 'DayDream',…de afgelopen decennia hebben talentvolle Belgen zoveel onsterfelijk goede muziek gemaakt dat we eigenlijk een hele week Belgische muziek zouden kunnen draaien. Maar de allerbeste, die hoor je zondag tussen 12.00 en 13.00 uur bij Jean-Marie en mij. Wie weet stemmen ze in het Koninklijk Paleis ook af op Nostalgie om op te warmen voor het défilé van 21 juli.'


Vanaf  21 juni konden de luisteraars van Nostalgie Vlaanderen en Nostalgie Wallonië samen kiezen welke platen de kracht van ons formidabele land het meest symboliseren.

Jean-Marie De Bol ('Nostalgie Summertime', ma-vr 14.00-18.00 uur): 'Nostalgie is één van de enige nationale mediamerken die ons land nog kent. Het is heel fijn om samen met onze Vlaamse collega’s de Belgische Feestdag op deze manier te vieren. En dat vonden onze luisteraars ook want er werd massaal gestemd.. vaak op dezelfde nummers aan de beide kanten van de taalgrens. Goede muziek brengt ons bij mekaar en da’s mooi.'

'Best Tof Belgium' loopt simultaan op de beide Nostalgie-zenders tussen 12.00 en 13.00 uur. 's Avonds is iedereen welkom op de Grote Zavel in Brussel om live en uit volle borst te absolute nummer 1 te komen meezingen op een feestelijke editie van de Nostalgie Live Tour.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Een maand lang zullen de Roelvinkjes leven van een bijstandsuitkering. Het gezin neemt hun intrek in hun nieuwe woning.

'De Roelvinkjes: Effz Geen Cent Te Makken', om 21.30 uur op VIJF.

Dossiers